reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

chia to nasiona szałwii hiszpańskiej które zawierają kwasy omega-3, magnez, wapń żelazo i co najważniejsze dla mnie błonnik. 2-3 łyżeczki zalewam mlekiem i jak napęcznieją to zjadam. Po zjedzeniu nasionek nie mam problemu z zaparciami.

reklama
Sliczny test ☺ nas nie musisz sie wstydzic ja przy podobnym wzroscie zaczynalam ciaze z waga 104,5kg.

A ten gin do ktorego idziesz to jakis zaufany bylas juz u niego?
Najwazniejsze zeby Cie wspieral nie wytykal wagi bo powiem Ci ze wizyty beda i tak stresowac czy z dzidzia wszystko ok a jeszcze sie stresowac ze cos bedzie gadac o wadze to nie ma co.

Jutro mam pierwszą wizytę u gin. Według OM to 4tydzien i 1dzien.
Mam 27 lat, jestem z Warszawy :)
Mamy już 5 letnia córeczkę.
A wagę to koło 100kg niestety przy wzroście 165cm. Aż wstyd to napisać [emoji52]

eikt3e3kkyu0ab38.png
Hej. Witaj!
To ja mam teraz z 6kg więcej niż Ty!!!! A wzrost ten sam.
Na Twoim miejscu wstrzymalabym się z wizytą ze 2 tygodnie bo to bardzo wcześnie. Może nie być widać zbyt wiele.
Ja też mam 27 lat mam 4 letniego syna i mieszkam ok 50km od wawy ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

Witaj Blair na pokładzie ;) Waga sie nie stresuj, mozesz duzo nie przybrac jak ci sie poszczesci. Z pierwszym dzieckiem ile wazylas na starcie?

Asia, jak to do mnie pytanie to druga polowa ciazy z mojej perspektywy wcale urokliwa nie jest. Czuje sie polamana, wszystko mnie boli, Kalina siedzi na pecherzu co do przyjemnych doznan nie nalezy.. Do tego, a dobija mnie to ogromnie mam slabe rece i ramiona, chwile potrzymam je w gorze i mi mdleja. Wstyd, zero miesni chyba..
Kiedy masz wizyte?

Sliczny test [emoji5] nas nie musisz sie wstydzic ja przy podobnym wzroscie zaczynalam ciaze z waga 104,5kg.

A ten gin do ktorego idziesz to jakis zaufany bylas juz u niego?
Najwazniejsze zeby Cie wspieral nie wytykal wagi bo powiem Ci ze wizyty beda i tak stresowac czy z dzidzia wszystko ok a jeszcze sie stresowac ze cos bedzie gadac o wadze to nie ma co.

Nie, do tego idę pierwszy raz. Do mojego który prowadził moja poprzednia ciążę pójdę pewnie jakoś po majowce.

eikt3e3kkyu0ab38.png

Witaj Blair na pokładzie ;) Waga sie nie stresuj, mozesz duzo nie przybrac jak ci sie poszczesci. Z pierwszym dzieckiem ile wazylas na starcie?

Asia, jak to do mnie pytanie to druga polowa ciazy z mojej perspektywy wcale urokliwa nie jest. Czuje sie polamana, wszystko mnie boli, Kalina siedzi na pecherzu co do przyjemnych doznan nie nalezy.. Do tego, a dobija mnie to ogromnie mam slabe rece i ramiona, chwile potrzymam je w gorze i mi mdleja. Wstyd, zero miesni chyba..
Kiedy masz wizyte?
Z córką na starcie ważyłam koło 80kg.

eikt3e3kkyu0ab38.png

reklama
Do góry