blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Nie, w poprzedniej ciąży wszystko było dobrze. Żadnych problemów. Obawiam się teraz. Najbardziej właśnie wizyty u giną...A jak przebiegala ciaza z corka? Masz jakies problemy z cisnieniem lub cukrem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, w poprzedniej ciąży wszystko było dobrze. Żadnych problemów. Obawiam się teraz. Najbardziej właśnie wizyty u giną...A jak przebiegala ciaza z corka? Masz jakies problemy z cisnieniem lub cukrem?
W poprzedniej ciąży też pierwsza wizytę miałam w 4 tyg. Więc dla mnie to normalne że zrobiłam test, zrobiłam hcg z krwii więc idę do gina.Nie stresuj sie tak wizyta. [emoji5] bedzie dobrze a jak cos bedzie nie tak to masz czas jeszcze zmienic lekarza. Czemu idziesz tak wczesnie?
Mimi fajny komplet [emoji5]
@Zuza87 co z tesciowa?
Jutro po pracy idę na 18.00To prawda moze byc potrzebna luteina daja zapobiegawczo we wczesnej ciazy. O ktorej masz wizyte? Prywatnie idziesz czy na Nfz?