reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Oj wcale się nie dziwię. To teraz już musisz być gotowa w każdej chwili na ten dzień :)

U mnie przeziębienie....
A tak ogólnie to sobie podjadlam wczoraj....
A poza tym to wszelkie oznaki ciąży odpuscily do mnie trochę niepokoi. Do wizyty jeszcze daleko. Mam nadzieję ze maleństwo ma się dobrze

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
U mnie 9t 2d. Ustalo mdlenie, odrzut od różnego jedzenia i jak leżę to brzuch taki miękki na dole a wcześniej miałam jakiś twardszy.

hchy43r8h8l5x99d.png

Dzidzius przesuwa sie wyzej. U mnie np codziennie zgagi ze ledwo zyje a np wczoraj tyle zjadlam a zgagi brak nie ma co sie sugerowac objawami. Kiedy masz wizyte?

Mam nadzieję ze jest w porządku. Na wizytę idę dopiero N koniec miesiąca bo zwolnienie mam do 30.
Ja zgagi miałam okropne z synem. Śmieją się że jak masz zgagi to dziecku włosy rosną hehe

hchy43r8h8l5x99d.png

Hej Dziewczyny!
Dzisiaj byliśmy umówieni na późne śniadanie z teściową i jak dojechaliśmy akurat ratownicy prowadzili ją z bloku do karetki...Miała udar:( Pojechaliśmy do szpitala i akurat robili jej rezonans,co potwiedziło udar.Rozumie co się do niej mówi ale nie umie nic odpowiedzieć.Na szczęście nie jest sparaliżowana.Ale jak to przy udarze cały czas jest zagrożenia życia i możliwość,że dojdzie do kolejnego:( Jutro od 12.są odwiedziny,mam nadzieję,że usłyszymy dobre wiadomości...

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dziewczyny!
Dzisiaj byliśmy umówieni na późne śniadanie z teściową i jak dojechaliśmy akurat ratownicy prowadzili ją z bloku do karetki...Miała udar:( Pojechaliśmy do szpitala i akurat robili jej rezonans,co potwiedziło udar.Rozumie co się do niej mówi ale nie umie nic odpowiedzieć.Na szczęście nie jest sparaliżowana.Ale jak to przy udarze cały czas jest zagrożenia życia i możliwość,że dojdzie do kolejnego:( Jutro od 12.są odwiedziny,mam nadzieję,że usłyszymy dobre wiadomości...

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom
O Matko... Przykre to. Oby tesciowej się szybko poprawiło i ten udar nie niósł za soba2 żadnych poważniejszych konsekwensji

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O 1.30 obudziłam
się na siku i po spaniu... święta spokojnie minęły. Mąż wczoraj popil z moim ojcem i ciężko było mi to znieść bo smierdzial wódą☺ dzisiaj akcja w Lidlu z ciuszkami dla bobasow. Chyba pojadę. Buziaki dla Was

Zuza przykro mi...

Mimi wszystko będzie dobrze

Asia też mam często zgage. Pomaga mi mleko.

Do góry