reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
A już do gruntu?

hchy43r8h8l5x99d.png

hej dziewczynki Specjalnie dla Waszego wątku zarejestrowałam się na forum :) Też jestem pulchniutka, staramy się o dzidziusia z mężem już od jakiegoś czasu. Mam pytanie kiedy dowiedziałyście się o ciąży i czy jest możliwe, żeby kobiety o ciąży dowiadywały się dopiero w 4 miesiącu? Wiem trochę świruję, ale przerwa od przytulania u nas od stycznia, ze względu rozłąki, a chodzi mi po głowie czy czasem już się nie udało. Testy sikane wychodzą negatywnie, ale okres krótszy i słabszy a teraz spóźnia się 2 dzień. Nie linczujcie mnie proszę :) Wiem, że to mało możliwe, ale z objawów wciąż smarczę krwią, ciągnie mnie brzuch, i urósł :), mam wielkie brodawki i piersi całe w żyłach. Jakby udało się w styczniu to wychodzi, że 17 tydzień, ale czy to możliwe. Chyba muszę się wybrać do gina, bo od domysłów oszaleję :D Pozdrawiam i dajcie proszę znać kiedy się dowiedziałyście o ciąży :*

hej dziewczynki Specjalnie dla Waszego wątku zarejestrowałam się na forum :) Też jestem pulchniutka, staramy się o dzidziusia z mężem już od jakiegoś czasu. Mam pytanie kiedy dowiedziałyście się o ciąży i czy jest możliwe, żeby kobiety o ciąży dowiadywały się dopiero w 4 miesiącu? Wiem trochę świruję, ale przerwa od przytulania u nas od stycznia, ze względu rozłąki, a chodzi mi po głowie czy czasem już się nie udało. Testy sikane wychodzą negatywnie, ale okres krótszy i słabszy a teraz spóźnia się 2 dzień. Nie linczujcie mnie proszę :) Wiem, że to mało możliwe, ale z objawów wciąż smarczę krwią, ciągnie mnie brzuch, i urósł :), mam wielkie brodawki i piersi całe w żyłach. Jakby udało się w styczniu to wychodzi, że 17 tydzień, ale czy to możliwe. Chyba muszę się wybrać do gina, bo od domysłów oszaleję :D Pozdrawiam i dajcie proszę znać kiedy się dowiedziałyście o ciąży :*

Chyba mało prawdopodobne ale może....
Zrób badanie z krwi

Zrob beta hcg ale tez niestety mysle ze malo prawdopodobne ale na pewno nie dlugo sie uda. ☺
Tak wogole Cie witam napisz cos o sobie ile masz lat ? Skad jestes? Jaka masz wage ☺
Super ze dolaczaja do nas nowe dziewczyny mimi tez dolaczyla przed ciaza a teraz juz w niej jest ☺

Inka a co Cie tak wzielo ze nas masz? To mile ☺

U mnie maz sprzata dom a ja leze i dyryguje nie pozwala mi juz sprzatac ☺

Tak to prawda. Ja zaczęłam czytać wątek od początku :D i w sumie trochę mnie podbudowal jak widziałam, ze grubsze osoby też zachodzą w ciążę i super sobie radzą ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

Witaj[emoji3] ja podpisuje się pod odpowiedziami na Twoje pytania od dziewczyn powyżej... Raczej marne szanse na ciąże. Nie po tym czasie. Testy ciążowe są już na tyle czułe że wykryją kilku dniową ciąże a co dopiero 17 tydzień tak, jak pisałaś. Jeśli nie daje Ci to spokoju to proponuję iść zrobić beta hcg. Ten wynik rozwieje wszystkie Twoje wątpliwości. Jeśli masz skąpe okresy to może świadczyć to o braku owulacji. Miałaś kiedyś monitoring cyklu? Może warto zapisać się do swojego gina. Zrobi usg, ewentualnie zleci badania i wszystko będzie jasne[emoji3]

Staracie się o pierwszą ciąże czy masz już dzieci? Napisz coś o sobie, skąd jesteś i w jakim wieku itd.
No i oczywiście powodzenia w staraniach[emoji1]

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

Zrob beta hcg ale tez niestety mysle ze malo prawdopodobne ale na pewno nie dlugo sie uda. [emoji5]
Tak wogole Cie witam napisz cos o sobie ile masz lat ? Skad jestes? Jaka masz wage [emoji5]
Super ze dolaczaja do nas nowe dziewczyny mimi tez dolaczyla przed ciaza a teraz juz w niej jest [emoji5]

Inka a co Cie tak wzielo ze nas masz? To mile [emoji5]

U mnie maz sprzata dom a ja leze i dyryguje nie pozwala mi juz sprzatac [emoji5]
No i bardzo dobrze, że mąż sprząta. Ty spokojnie lez i ewentualnie machni od czasu do czasu paluszkiem wskazującym co ma jeszcze zrobić ewentualnie poprawić[emoji1]

Jak tam przygotowania dziewczyny do świąt? U mnie już pełną parą. Jutro niestety jeszcze muszę iść do pracy do 16 a w sobotę do 13. Pewnie ze święconką z Piotrkiem pójdę dopiero na 15 chyba, że mąż z nim pójdzie wcześniej.

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja oprocz sprzatania sie nie przygotowuje bo cale swieta w gosciach ☺
A zapomnialam Wam na pisac wczoraj w szkole rodzenia byla dziewczyna co w ciazy z czworaczkami szok mowila ze jak sie dowiedziala to 3 dni nie wiedziala jak ma na imie ☺
Ja zaraz bede sie ogarniac bo musze cos tacie na urodziny kupic musze gdzies podjechac.
Jak humorki i noce minely?

Do góry