reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Właśnie przed chwilą zadzwoniła do mnie bratowa bo jej bratowa poroniła w 23tc. Teraz czeka na poród bo już tabletki na wywołanie dostała. Dzwoniła z pytaniem co ma zrobić żeby mogła pochować dzieciątko. Kolejny raz wszystko do mnie wróciło...płakać się chcę

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

Straszne nawet nie wiem co napisac zawsze czlowiek mysli ze jak polowa ciazy minie to juz jest bezpieczne mojego meza siostra rodzona tez 24 tyg urodzila oczywiscie dzidzius zmarl.
Jesli moge spytac to co sie stalo w tak duzej juz ciazy?
No ja ostatnio dostalam czopki jakies przeciez i od 2 dni mi takie geste gluty wychodza tyle ze bez krwi i tak mnie zastanawia czy to po tych czopkach czy to czop wczoraj skonczylam juz czopki zobaczy czy dalej beda.

Trzymaj sie cieplutko czlowiek sobie nawet noe zdaje sprawy ile jest tragedi wokol nas .

U mojej szwagierki moze to glupio zabrzmi ale glupota. W ciazy wyszla za maz i zaraz remontow jej sie zachcialo a ze jej juz byly maz to len smierdzacy i tylko komputer to ciagala meble zaczela plamic i byla u gin ktory kazal jej polozyc sie do szpitala ale ona nie bo remont ma w domu. Na drugi dzien ja przyjechalam do swojego A jeszcze nie bylismy malzenstwem to ona na lozku juz lezala ja do niej mowie a co Ty zle sie czujesz a ona no ze plami i brzuch boli to ja do niej chodz zawioze Cie na ip bo wtedy tylko ja mialam samochod no ona ze ok i poszla sie zbierac my z A pod fomem czekamy tyle czasu az poszlam zobaczyc czy cos sie nie stalo a ona glowe myje bo przybrudzona ja w takiej sytuacji to z olejem moglabym jechac nie obchodzilo by mnie to juz jak zajechalismy na ip to ona juz rodzila nie dalo sie tego zayrzymac szyjka puscila itd lekarz jej powiedzial jakby dzien wczesniej przyszla to uspokoili by jeszcze skurcze i szef lub paser zalozyli i tak to sie skonczylo.

Baardzo przykra ta sytuacja. Z tego, co mi bratowa mowiła to ona od początku miała problemy z ciążą. Dziecko nie rosło tak, jak powinno bo było małe jak na ten tydzień ciąży, od samego początku plamiła, miała skurcze. Od 15 tc szyjka jej się zaczęła skracać. Całą ciąże leżała brała leki itd. Ani pessara ani szwu założyć nie mogli bo plamiła no i niestety... Tragedia. Jeszcze przed świętami taka tragedia

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry