reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Asia no cieszę się że jesteście bo można pogadać i jest miła atmosfera.

Noc trochę okopowa bo bobas wariowal. Obudziłam się i miałam problem z zaśnięciem. Zaraz wezmę się za sprzątanie. Mąż w pracy a jutro jedziemy do moich rodziców. Nic nie muszę przygotowywać bo mama zabronila☺☺☺
4 dzieciaków to szok oj ciężko będzie dziewczynie. Ja już daje sobie spokój ze szkołą rodzenia. To co się dowiedziałam to mi wystarczy. Byłam na 6 zajęciach po 2 godziny. Czekam na kuriera bo ma przyjść przewijak. Jak coś to wrzucę zdjęcie. Buziaki. Miłego dnia.

reklama
Ja to wciaz czekam na lozeczko ale ni widu ni slychu jak nie przyjdzie w nastepnym tyg to kupie inne chodz na tym mi bardzo zalezalo taki babyboom ze lozeczek nie nadazaja produkowac.
Ja to zakaz od meza mam zeby cos robic ale w sumie i po co jak jade w gosci jedzenia mi nadadza ☺ a dom po sprzatany zostanie kurze z wierzchu zetrzec odkurzyc i zmyc podloge cala robota ☺

U mnie tak samo. Jeden dzień i rodziców jeden i teściów :)

hchy43r8h8l5x99d.png

A upiekę sernik. Mam ponad kilogram sera to nie chcę aby się zmarnował. Przewijak przyszedł ale pomyliłam się z adresem i kurier dostarczył na adres zameldowania i jest u rodziców... Jutro Go zobaczę.

Ja kupilam tacie w prezencie dwie koszulki na lato bo co tu facetowi kupic ☺
Jakos przez ta pogode nic sie nie chce. Polezakuje troche moze maz z pracy wroci to jakies sily przyjda ☺
A Wy co porabiacie?
Zuza to pewnie swieta szykuje bo cisza ☺

reklama
Kurczę dziewczyny pralka mi się zepsuła nie wiruje i programy jakby się rozkodowaly. A mam tyle prania. Okna umylam to i firany wrzucilam i musiałam w reczniki wyciskac. Pogoda do bani to nie mogę tego na zewnątrz powiesić.

Do góry