reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Asia no cieszę się że jesteście bo można pogadać i jest miła atmosfera.

Noc trochę okopowa bo bobas wariowal. Obudziłam się i miałam problem z zaśnięciem. Zaraz wezmę się za sprzątanie. Mąż w pracy a jutro jedziemy do moich rodziców. Nic nie muszę przygotowywać bo mama zabronila☺☺☺
4 dzieciaków to szok oj ciężko będzie dziewczynie. Ja już daje sobie spokój ze szkołą rodzenia. To co się dowiedziałam to mi wystarczy. Byłam na 6 zajęciach po 2 godziny. Czekam na kuriera bo ma przyjść przewijak. Jak coś to wrzucę zdjęcie. Buziaki. Miłego dnia.

reklama
Ja to wciaz czekam na lozeczko ale ni widu ni slychu jak nie przyjdzie w nastepnym tyg to kupie inne chodz na tym mi bardzo zalezalo taki babyboom ze lozeczek nie nadazaja produkowac.
Ja to zakaz od meza mam zeby cos robic ale w sumie i po co jak jade w gosci jedzenia mi nadadza ☺ a dom po sprzatany zostanie kurze z wierzchu zetrzec odkurzyc i zmyc podloge cala robota ☺

U mnie tak samo. Jeden dzień i rodziców jeden i teściów :)

hchy43r8h8l5x99d.png

A upiekę sernik. Mam ponad kilogram sera to nie chcę aby się zmarnował. Przewijak przyszedł ale pomyliłam się z adresem i kurier dostarczył na adres zameldowania i jest u rodziców... Jutro Go zobaczę.

Ja kupilam tacie w prezencie dwie koszulki na lato bo co tu facetowi kupic ☺
Jakos przez ta pogode nic sie nie chce. Polezakuje troche moze maz z pracy wroci to jakies sily przyjda ☺
A Wy co porabiacie?
Zuza to pewnie swieta szykuje bo cisza ☺

reklama
Kurczę dziewczyny pralka mi się zepsuła nie wiruje i programy jakby się rozkodowaly. A mam tyle prania. Okna umylam to i firany wrzucilam i musiałam w reczniki wyciskac. Pogoda do bani to nie mogę tego na zewnątrz powiesić.

Do góry