reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Ojjj jak by nie miała kiedy się psuć. Ale szczęście że masz gwarancję. Ciekawe czy uwzględnia

hchy43r8h8l5x99d.png

Zadzwoniłam do serwisu i okazało się że właśnie tak jak Asia pisze trzeba było zresetować takim guzikiem i po tym wszystko gra. ☺☺☺Człowiek całe życie uczy się.
Mimi ja chodzę w spodniach sprzed ciąży na gumce. Kupiłam w c&a 4 pary w różnych kolorach. Coś jak leginsy. A ciążowe to są dla mnie niewygodne i spadają. Roluja się na brzuchu.

Dzień dobry Dziewczyny:*
Inka cieszę się,że jednak pralka działa :*
Mimi ja również nie mam dresów więc nie podpowiem...:( Ja po domu noszę spodnie typu haremki,nie uciskają i są wygodne.A tak to jak już pisałam jegginsy,dla mnie również ciążowe niewygodne,przynajmniej na razie.W Lidlu ma cos być od wtorku,zerknij sobie;)
Asia przygotowania do Świąt dopiero zaczne...:o Mąż ma dzisiaj wolne i ogarnęliśmy zakupy jedzeniowe,nowe buty dla Kuby i kilka pierdół.Z dzieckowych to w Tesco do jutro jest promocja na f&f jak się zrobi zakupy za 30zł zwracają 20% a że akurat tam byliśmy to wzięliśmy dla Dominika skarpetki i 6zł się zwróciło;) A w Rossmannie kupiłam małą butelkę Lovi bo też promocja za 23,99zł o ile się nie mylę...

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Inka właśnie miałam pytać o przewijak ale doczytałam...A powiedzcie mi bo ja bym chciała zamontować na łóżeczku;dodają do nich jakieś mocowania czy coś?

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój przewijak od razu miał pod spodem takie ograniczniki na łóżeczko.
Kurczę ja mam niby dresy zwykle niby sporo mam w nich luzu a jakoś tak mi niewygodnie i szukam po necie ale wszystko takie szerokie nogawki

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Do góry