Lucalew dobrze,że z serduszkiem jest ok. Co do wagi to usg było robione na tym samym sprzęcie i przez tego samego lekarza? Bo wiele od tego zależy. Mi.np u.mojej gin wyszło 3600 a w szpitalu dwa dni później 3100...
Nie stresuj się na razie tylko dbaj o siebie i dobrze się odżywiaj
Oleńka to kciuki trzymamy cały czas. Zdrówka dla synka!
Fajnie ze taki odważny Mikołaj jest. Teraz to musisz za nim latać
Olucha mój czasem też śpi 2h,choć na ogół na spacerze wiec zbyt wiele zrobić się nie da
Dziś byliśmy w sklepie kupić jakieś prezenty naszym ojcom na dzień ojca. Mój dostanie koszulkę a teść książkę.
Kupiłam sobie też dwie książki jedna nawet polecana przez babyboom o trudach macierzyństwa
Jutro jadę z młodym na spotkanie z koleżanką zjemy razem obiadek
Jeraha biedna jesteś okropnie! Kurcze strasznie długo to trwa. Mój też był na 3 antybiotykach,i te crp raz niskie raz wysokie. W końcu jak spadło to spieprzylam stamtąd jak najszybciej bo nie chciałam żeby zaś coś złapał.
A u was jeszcze to serduszko...
Waga się nie przejmuj! Jeszcze spadnie
Choć.laktator to nie pierś i nie licz że dzięki temu waga spadnie.
Karina to Kuba.przerósł Aleksa
A ubrania wciąż pasują?
Nie stresuj się na razie tylko dbaj o siebie i dobrze się odżywiaj
Oleńka to kciuki trzymamy cały czas. Zdrówka dla synka!
Fajnie ze taki odważny Mikołaj jest. Teraz to musisz za nim latać
Olucha mój czasem też śpi 2h,choć na ogół na spacerze wiec zbyt wiele zrobić się nie da
Dziś byliśmy w sklepie kupić jakieś prezenty naszym ojcom na dzień ojca. Mój dostanie koszulkę a teść książkę.
Kupiłam sobie też dwie książki jedna nawet polecana przez babyboom o trudach macierzyństwa
Jutro jadę z młodym na spotkanie z koleżanką zjemy razem obiadek
Jeraha biedna jesteś okropnie! Kurcze strasznie długo to trwa. Mój też był na 3 antybiotykach,i te crp raz niskie raz wysokie. W końcu jak spadło to spieprzylam stamtąd jak najszybciej bo nie chciałam żeby zaś coś złapał.
A u was jeszcze to serduszko...
Waga się nie przejmuj! Jeszcze spadnie
Choć.laktator to nie pierś i nie licz że dzięki temu waga spadnie.
Karina to Kuba.przerósł Aleksa
A ubrania wciąż pasują?