marysia przygotuj sobie plan porodu i zapisz w nim ze chcesz sprobować sn a w przypadku zagrozenia zycia ze zgadzasz sie na cc. NIE maja prawa nigdzie cie zmusić do cc, chyba ze po pierwszym cięciu cos nie tak jest z blizna.
reklama
marysia868
mama Macieja
No wlasnie mam nadzieje ze robiac usg w szpitalu sprawdza jak z moja blizna. A dzisiaj bylam u niej na wymazach i przy okazji mnie zbadalai powiedziala ze glowka jestbardzo nisko, i mam zgladzona szyjke . Nie ma rozwarcia ale. W kazdymmomencie moze sie pojawic. Mlody sie pchana swiat tylko czy 37tc to nie zawczesnie?
oluchapoducha
Fanka BB :)
Co można na przeziębienie brać? bo mnie dopadło na razie domowe sposoby stosuje, a jak nie pomogą to co wtedy? apap można?
rurka
olucha... tak apap, paracetamol można i tak jak pisze aisha...seria *spam*... to jest wyciąg z czosnku, lipy i ziół ogólne le mi pomaga zawsze zwłaszcza syrop na ból gardła można TantumVerde spray na pewno a jak Ci nie przejdzie to do lekarza zdrówka !!!!!!!!!!!!
oluchapoducha
Dziękować ;-)
Aisha czujesz nadal te kłucie w pachwinach podczas chodzenia? bo ja tak :/ takie rwanie jakbym reumatyzm miała
Aisha czujesz nadal te kłucie w pachwinach podczas chodzenia? bo ja tak :/ takie rwanie jakbym reumatyzm miała
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: