Wczoraj zrobiłam test i najprawdopodobniej jestem w ciąży(wpadka) przy wzroście 160 ważę 105 kg boje się. Poradźcie co mam zrobić. Stoosować teraz jakąś dietę.?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po 1. to gratuluję :-)Wczoraj zrobiłam test i najprawdopodobniej jestem w ciąży(wpadka) przy wzroście 160 ważę 105 kg boje się. Poradźcie co mam zrobić. Stoosować teraz jakąś dietę.?
Wczoraj zrobiłam test i najprawdopodobniej jestem w ciąży(wpadka) przy wzroście 160 ważę 105 kg boje się. Poradźcie co mam zrobić. Stoosować teraz jakąś dietę.?
hej hej kobietki jestem znów z wami. jestem juz po glukozie której sie bardzo stresowałam ........ a wyniki........ aaaaaaaa ........ na czczo 84 a po 2 godz (75gr) = 96 !!!!!! taka jestem happy
i schudłam od ostatniej wizyty 4 kilo nie wiem jakim cudem bo jem normalnie, nawet zjadłam pizze ostatnio, tyle tylko że ograniczyłam białe pieczywo, nie pije gazowanego a na kolacje się nie objadam. no więc jak narazie fajnie.
według jednego lekarza to 28 tydz, według innego to 29...... ale czuje sie ok tylko coraz ciężej i nie mam sił, ale śpie dobrze, ogólnie jest ok , co u was jak sie czujecie??