reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Madalena mnie też wydawało się to dziwne z tym mlekiem jak powiedziała nam o tym położna na szkole rodzenia. Ale gdy młody się męczył, a ja w domu nie miałam żadnych kropelek ani nic to postanowiłam spróbować.
Fajnie, że twój synek już bardziej gada - mój to tylko stęka:p eee, aaa, yyy....parę razy wyrwało mu się jakieś mammmmmm
A tak to jeszcze pierdzi i beka jak stary chłop:p

Czy twój syn już się uśmiecha? Tak świadomie? Mój powoli chyba zaczyna. Za to łzy już ma prawdziwe!

Olucha jak tam sapomoczucie twoje i córki?

reklama
Rurka no zipie jeszcze :p , nadal do pracy chodzę lol ale niekiedy musze przystanąć bo cos tu zaboli tam zakłuje :p . Jeszcze dwa tygodnie :) jezuuuu zeby tylko wszystko dobrze sie zakończyło ....

Aisha pierdzi i beka jsk stary chłop :p hehe , od taty podpatrzył ? Lol

No wlasnie Olucha co u was ?

Moj tez pierdzi i beka tak ze hej!!! Dzis rano w koncu zrobil kupke wiec radosc w calym miescie ;-) hehe a tak powazniebto u mnie w koncu pomogla ciepla przegotowana woda do picia. Probiwalam juz wczesniej tego sppsobu ale nie chcial pic a.dzis jak zalapal to od razu kupka wielka na cala pieluche poszla :-D
Sebus duzo sie usmiecha ale swiadomie jeszcze nie - widac ze chcialby ale.nie wie jak hehe
Testy alergiczne zrobie mu jak bedzie troche staraszy - czytalam ze minimum pol roku powinien miec a najlepiej rok.
Rurka jaka szczesliwa :-D pamietaj zeby zdac nam relacje jak to u Ciebie wygladalo.
Karina moj synek we wtorek bedzie mial 6 tygodni i jak go nic nie boli to taki wlasnie gadula jest :-D

6 tygodni - jak ten czas leci ..., mi 2 tygodnie do cc zostały , we wt i czw na ktg dla kontroli 24.3 wizyta ostatnia z usg i 1.4 juz do szpitala [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji15][emoji15][emoji15][emoji15] niewiarygodnie szybko czas leci ..

Strasznie mnie śmieszy jak on tak pierdzi. 4kg szczęścia a zachowuje się karygodnie :)
Twój tez uwielbia masaż i całowanie stopek? Ja gdzieś wyczytałam ze dzieci to lubią wiec go przy każdym przewijaniu całowalam i teraz sam juz te chude stopki wyciąga. Nawet u lekarza! Lekarz się trochę zdziwił :)
Musze spróbować z ta ciepła woda do picia gdy następnym razem będzie miał problemy z kupką.

Karina ja cie podziwiam ze do końca w pracy! Ale jeszcze dwa tyg i tobie też zaczną się podobne problemy jak nam :)

Dopiero do domu wróciłam .., nogi spuchnięte , ale nie dziwne jak od 6 na nogach ..
No dwa tygodnie i tez pyrki moge całować :p

Hahaha przedwczoraj tak na dobranoc nas pożegnała

Załączniki

• 1426490603430.jpg
    1426490603430.jpg
    10,4 KB · Wyświetleń: 52
Rurka [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ tak samo z Toba mialam :p

Słodka - nawet z takim pożegnaniem :p
[emoji175][emoji175][emoji175][emoji175]

reklama
Rurka mała pokazuje kto tu rządzi od Początku :)

Mój syn dziś skończył 5tyg. Z tego tytułu diabeł w niego wstąpił i nie śpi od 1 w nocy! Tzn ma takie 15min drzemki na rękach a gdy się go odkłada to się drze :(
W dodatku ma katar u strasznie charczy,a po 20-30 min snu zaczyna się dlawic i zwraca jedzenie. Ehh
Poszłam do przychodni i ze łzami w oczach mowie co się dzieje i ze się martwię bo nie chce znów w szpitalu się znaleźć to usłyszałam że dziecko zdrowe jest i ze ja mam chyba depresję poporodowa.

Ehh dobrze ze jutro idziemy do tego prywatnego specjalisty mam nadzieje ze nie usłyszę takiej diagnozy!

Do góry