reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Madalena a ty odciągasz tez? Bo ja kurde 5razy dziennie po ok 100ml. Kurde jakoś nie umiem rozbudzić tej laktacji bardziej.
Jakieś pomysły?

reklama
Cześć laski  u nas noc przespana  młody co 3h się budził, pampers,szybko flache i po 20 min do łóżeczka 
Dziś mam wychodne  teściowa z moja siostra zajmą się młodym a ja jadę do gina,do szpitala, urzędów itp. Niby taka głupota a cieszy  choć pogoda okropna u nas spadł śnieg!
dałam sobie miesiąc z laktatorem  jutro idziemy do przychodni się ważyć i mierzyć a w piątek rano do pediatry i zobaczymy. Jeśli będzie ładnie przybierać to będę się męczyć kolejny miesiąc 

Dobry :)
Aisha rozumiem ze sie cieszysz z chwili dla siebie :) a przypomnij sobie jak chciałaś juz młodego miec na rękach ... I sie doczekać nie mogłaś :p

Jesli waga nie bedzie zachwycająca to zrezygnuj z karmienia ... Tobie tez to wiecej sił da :)

Rurka i jak tam ? Jakies oznaki ? :)

Mi nogi jak balony spuchły , nie chodzę juz na drenaże bo potrzebuje recepte , a nie chce siedziec z chorymi w poczekalni i jeszcze czegoś podlapac ... A rajstop nie d rady założyć sama juz :(

Karina.... nic... i żeby zabawnie było to skurczy tez już nie mam :sorry: więc czekam cierpliwie.... dzisiaj spacerek zaliczyłam zaraz sprzatanie może coś ruszy hehe ale mam jeszcze całe 10 dni do terminu :-D

Rurka to dalej trzymam kciukasy :) [emoji110][emoji173]️[emoji110][emoji173]️[emoji110][emoji173]️

Ja nie wiem czy juz sie nie moge doczekać końca, czy mam sie bać co bedzie :p

Jeszcze nie mam torby spakowanej do szpitala ...

olucha to zalezy jak się karmi piersią to i po 8-9 miesiącach .... ja dokarmiałam Zuzię a od 3 miesiąca już na butli była to po 4 miesiącach dostałam

Hejka. pozalatwialam dziś mnóstwo spraw. Byłam u ginekologa żeby moja ranę obejrzała i czy macica się prawidłowo obkurcza. Na usg było widać Już jedno jajeczko w jajniku! Szok! pobrala mi wymaz czy te bakterie na które mnie w szpitalu lexzyli juz zniknęły. I za tydzień zaś kontrola. Jeśli będzie ok to od razu biorę jakaś antykoncepcję bo żadnych dzieci więcej nie chce.
Ciekawe kiedy u mnie się okres pojawi...
Olucha jedZ do szpitala bo jak ciągnie to Może być coś ze szwami.
Rurka 10dni to już blisko ;)
Karina pakuj się lepiej ;)

reklama
Do góry