reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
aisha to superowo! Ja nawet nie miałam czasu się zważyć :/ po ilu godzinach wybudzasz małego? moja śpi już 4 godziny, ale w ciągu dnia potrafi więcej nie spać niż spać... i noszę ją lulam, do łóżeczka kładę a ta w ryk i znowu ją noszę lulam... mój mąż załatwił już akt urodzenia, pesel, teraz becikowe będziemy załatwiac. My już mamy inny temat do rozmów ;) niż dziewczyny ciążowe ;)
Karina sprawdzałaś te krople ile kosztują? Może taniej by wyszło jakbym u Ciebie mogła zamówić?

No ja staram się tak max 3,5h, choć jak wybudze to najpierw tulenie,pampersy itp.
Mojego obudziłam o 16 i tego żałuję bo co godzinę chce teraz jeść i strasznie marudny jest.
Najgorsze ze drze się choć pojadl, 3 razy zrobił kupę był noszony tulony,czytałam mu i śpiewałam. Nawet smoczek nie pomaga. Sama już nie wiem czego on chce.
Mam zamiar kupić taki Leżaczek bujqczek może to go uspi. Ehh
Zaś się drze.

Hejka ,

Mnie głowa od zeszłego poniedziałku dzien w dzien boli :(

Ja szczepilam na wszystko , uważam ze tak lepiej :)

Aisha moja Emily na początku tez mało pijała , z czasem sie rozkręciła :) bądź cierpliwa :) [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Gratuluje wagi :)

Olucha 5,35 € w internecie plus przesyłka ...

aisha moja ma tak samo, najedzona, przewinięta a płacze.... przyuważ czy to może nie kolka?
Karina to ja zamówię od tego faceta bo na to samo wyjdzie, a Tobie glowy zawracac nie bedę. Na razie podaje jej kolaktazę i infakol

Aisha gratuluje spadku:) zazdroszcze:))
ja jestem po obciążeniu glukoza i wynik ładny po godzinie 96 po 2 godzinach 113:D

Mój mały tez nam dal do wiwatu wczoraj. O 16 się przebudzil o do 22 szalał. Co godz trochę zjadł,zrobił kupę spać nie chciał wcale. Najlepiej było mu na rękach jak mu się coś pokazywało. A jak się go odłożylo do łóżeczka to 20min spania i zaś ryk. Leżał z nami i ryk. Ehh musze mu chyba karuzele przynieść i będzie mógł leżeć i patrzeć. Bo tyle godzin nie mam siły go nosić. Za to w nocy ładnie spał i się oboje z mężem wyspalismy  teraz tez śpi jeszcze wiec odciągam pokarm i biorę się za śniadanie i sprzątanie. Czy wasze dzieci też stekaja przez sen?

reklama
Do góry