reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Aisha mam nadzieje ze z małym wszystko bedzie ok [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]!!!!

Mały ma zapalenie płuc, antybiotyki przez tydzień będzie dostawał. Zatem kolejny tydzień w szpitalu nas czeka. Dobrze ze mogę być przy nim.

Ojej :(
Najwazniejsze ze diagnoza dobra i opieka ... Zdrówka dla małego :) [emoji110][emoji173]️[emoji110][emoji173]️

Aisha jak to dobrze że byliście w szpitalu!!! dzięki temu można było zadziałać od razu - w domu to każdy przy pierwszym dziecku zielony jest i by można było zbyt długo czekać.

A u mnie wszystko się wali. Mały nie przybiera na wadze,nie chce jeść a w dodatku czasem wymiotuje po posiłku. Może to po tych antybiotykach ale jestem mega przerażona.
U mnie wykryli w pochwie e coli i to niby duża ilość. Okazało się ze antybiotyki które mi podają od 6 dni są nieskuteczne i tylko jeden lek mogą mi podawać żebym mogła karmić.
Powoli ogarnia mnie załamanie. Nie wierzę że będzie dobrze i ze kiedykolwiek stąd wyjdziemy.

Aisha musi byc dobrze ..., nieraz sa takie trudne początki , ale to nie jest koniec świata ...
Mały zacznie napewno przybierać na wadze ... Daj mu troche czasu ...
Ściskam Cie mocno [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ myśl pozytywnie ....

aisha... jak tam u was?? myślę i trzymam kciuki żebyście jak najszybciej wyszli na prostą :tak:

reklama
Do góry