reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Dziękuję dziewczyny. Ja od razu czułam ze coś jest nie tak gdy kilka dni przed porodem czułam ze mniej się rusza. Nie dajcie sobie wmówić ze dziecko przed porodem się wycisza.
Mój na razie ciągle śpi. Trochę wczoraj i dziś pociamkal sutka ale nie wiem czy mu poleciało coś.
Położne mówią żeby go nie budzić bo ma dużo wód płodowych w brzuchu i ciągle mu się nimi ulewa. Ale ja się martwię ze głodny jest. Wszystkie dzieci na oddziale płaczą a ten ledwo coś tam steka.
Hmmm

reklama
Marietta podziwiam cie naprawde, ale masz przynajmniej nagrodę w postaci tego ze nie tyjesz...ja jem wszystko ale nie jem wiecej niz orzed ciaza a tyje jak nie wiem :(( jak sobie radzisz z zachciankami?
madalena a ile przytyłas w ciazy? To pocieszające ze tak chudniesz:)
ja czuje po spodniach szczególnie ale i na wadze wskazówka idzie do gory...:(
aisha całe szczęście ze tak sie skończyło, masz zdrowe dzieciątko i to jest najwazniejsze:) masz to juz za sobą a teraz caaaale zycie juz go nie odstąpisz:)

a oto mój Sebcio :D po kąpieli domowej już

Załączniki

• DSC_0408.jpg
    DSC_0408.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 61
Aisha to mialas dobra gin :)
Ja to samo mialam , tylko nie tyle szczęścia co wy ... Bardzo sie ciesze ze was to ominęło :tak:

Olucha mam nadzieje ze wkrótce sie lepiej poczujesz :) i mam tez rownież nadzieje ze M rozumu dostanie i sie wami dobrze bedzie opiekował :)

Madalena ciesze sie bardzo ze dobrze die czujesz po cc :)
Śliczny Sebuś [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Jeraha w ciazy przytylam ok 8 kg i wszystko w okresie grudzien-styczen ;-)
Teraz wage mam nizsza niz jak zachodzilam w ciaze i mam nadzieje ze dalej bedzie spadac. Mysle ze dzieciaczki dadza nam taki wycisk ze spadniemy z wagi az milo ;-) ja np w tej chwili wogole zapominam o jedzeniu i nawet glodu nie czuje jak zajmuje sie Sebkiem :-)

Aisha, Olucha dopiero zobaczylam Wasze.cudne dzieciaczki - w telefonie nie wyswietlaja mi sie fotki - i musze przyznac ze są po prostu przecudne, przeurocze i kochaniutkie :-D GRATULUJE JESZCZE RAZ!!!

Aisha nie martw sie ze maly spi i nie placze :-) musi biedactwo odpoczac i przyzwyczaic sie do nowego swiata. Moj odreagowywal placzem, Twoj spaniem.
Olucha a jak tam Martusia?grzeczna?

no ładne mamy dzieciaczki ;)
Tak Marta grzeczna, karmie ją piersią przez kapturki a mimo to sutki mnie tak bolą strasznie, aż mam ranki :( ona się denerwuje bo nie umie uchwycić cycka a ja nie umiem jej dobrze przystawić bo mam wielkie cycki! ale gdyby nie kapturki to bym nie karmiła wcale bo mam płaskie brodawki...
powiedzcie mi czy macie jakąś listę co można jeść a czego nie podczas karmienia? aisha czy w tych materiałach na maila mam takie info?

reklama
Cześć dziewczyny. Aleksander w końcu śpi wiec mam chwile.
Gratuluję wszystkim dzidziusiom! Sto lat maluchy!
Ja walczę w szpitalu z młodym. Wczoraj przestał cały dzień, kazała go położna nie budzić bo w pierwszej dobie tak może być. Na wieczornych badaniach okazało się ze młody spadł z wagi 250 g. I że ma coś z uszkami. Kazali.dokarmiać bo nie mam pokarmu za dużo. Cała noc nieprzespana młody ciągle płakał albo ulewal. Od rana o******* czemu nie przystawiam do cycka. Później o******* na obchodzie czemu nie leżę i nie wietrze rany...
Masakra. Każdy gada co innego a ja tylko siedzę i becze 

Do góry