reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Ja juz sie nastawilam na porod po terminie i nadal sie nie spakowalam do szpitala!!! Dzis jednak to zrobie - musze tylko dokupic klapki pod prysznic ;-)

reklama
no mi ten czop już 16 stycznia odszedł, to ponad 2 tyg już mineło i na razie cisza spokój :/ Pakuj torbę koniecznie, ja już od 2ch ms. mam spakowaną ;) ale klapki tez musialam dokupić, i nie dawno je dopakowałam.
Jeraha ja też się boje porodu, nie ufam lekarzom wcale! jeszcze jak widzę taką jedną lekarkę w szpitalu to modle się byleby na nią nie trafić! Na znanym lekarzu ma same negatywy, pozatym mialam juz z nia doczynienia, i to ona jako pierwsza zlekcewarzyla moje skierowanie na cc.

A juz chciałam pisać co u Ciebie Olucha ... :) , ale jeszcze w domu .., mam nadzieje ze jutro dobra decyzje podejmie lekarz co do Ciebie ...

Mnie też mąż pogonil i się przed świętami pakowalam. Tzn cześć, bo resztę jakieś dwa tyg temu. Klapki i kapcie mam. Ale nie wiem czy mi stopy do nich wejdą! Ale nie chce mi się rozpakowywac i sprawdzać.

no Karina też mam nadzieję na konkretną decyzję, bo już i ja mam mętlik w głowie i wam tu kadze. No ale widzicie jacy są lekarze nie poważni.
Nudzę się powiem Wam :/ już wszystko mam przygotowane tylko dzieciaczka brak, już bym chciała mieć zajęcie ;) tak w lato by się na działkę pojechało,a tak siedze w domu :/ mąż mecz ogląda :/ i tak dzień jak co dzień :/

Co tam i was laski?
Ja mam dziś dzień lenia. Zamówiliśmy obiad na wynos i zalegam na kanapie z książką.
Nic mi się juz nie chce.

Mógłby się już urodzić!

A ja 20 minut temu dopiero wróciłam do domu ... Jeszcze musze pare rzeczy zrobić i cisnę spac ..., po 5 pobudka ...

Moze dzieci na walentynki przyjdą ? :)

Na walentynki to już trochę późno będzie ;) ja już nie wytrzymam, strasznie bolą mnie pachwiny, kręgosłup, i jak dziecko się kręci to mi strzela coś w miednicy czy co, tak jak w kolanie czasem pyka :/ Karina jeszcze do pracy tak rano wstajesz :/ ja już bym nie dała rady pracować...
Czuje taki ból mnie łapie jak na okres w podbrzuszu :/

Ja dzis mialam.mega aktywny dzien (jak na mnie) - nawet posprzatalam caly dom! Poza tym sklepy, zakupy itp. A teraz jestem mega padnieta...
Aisha zazdroszcze tej ksiazki ;) ja uwielbiam czytac a od kiedy jestem w ciazy nie moge sie na ksiazkach skupic i czytam raptem kilka stron - chyba ze chodzi o ksiazki Cobena te czytam jednym tchem- ale te juz wszystkie przeczytalam wiec moje czytanie zostaje zawieszone do nastepnych wydan ;)
Karina walentynki to w sumie 2 dni przed moim terminem wiec dosc realny termin chociaz wolalabym kazda inna date - urodziny w walentynki to nie za fajnie chyba ;) wszyscy randkuja

Olucha bole jak na okres zwiastuje jedno ;) a regularne sa te bole? Daj znac koniecznie!

Ps pytanie do dziewczyn ktorym odszedl czop- czy u Was byl zabarwiony krwia? U mnie nie byl i teraz sie zastanawiam czy to.dobrze?

reklama
Dobry :)

Olucha melduj co i jak ... Jesli nie urodziłaś/rodzisz to co lekarze mówili?

Madalena no moj tata to Walenty :) nigdy na to nie narzekał :)

Do góry