reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Najgorsze jak nie informują o niczym dokładnie i sama nie wiesz co się dzieje. 37tc i podają ci sterydy? Bez sensu.juz dawno powinny być płuca rozwinięte.

Cześć :) ja to kiepsko. Co zjadłam to wymiotowalam. Było mi słabo i miałam zawroty głowy. Ale to akurat te mega upały były.
A ty jak się czujesz? Byłaś i lekarza?
Olucha jak tam w szpitalu?

Ja na szczęście nie wymiotuje...ale jestem ogólnie mega rozbita, nie mam siły na nic...Jest mi jakby niedobrze ale sama nie potrafię tego do końca określić...Przy pierwszej ciąży czulam się rewelacyjnie a teraz ZONK...

Aisha no nudnawo jest, sala 4 osobowa, tv platne 2zl/h :/ i tak nikt nie włącza. 3x dziennie ktg robią, usg miałam nie dawno juz przeplywy sie poprawiły, zapisy ktg ok, i nic więcej nie wiem. Mam wenflon w ręku, denerwuje mnie bo zaczepić łatwo i boli, maz mi włosy myl dzis bo z tym dziadostwem nie idzie nic zrobić porządnie. Dobrze ze neta mam w tel. Bo bym zbzikowala

olucha - byle z dzidziolem było wszystko dobrze &&&&&&&&&&&

justka - ja się czułam jak w każdej mojej ciąży... tyle ze mdłości ciut mocniejsze ale nie wymiotowałam i nie bolał mnie brzuch praktycznie wcale ... w drugiej ciąży pobolewał a w pierwszej mocno bolał... i tak to u mnie :)

To pisz z nami :) ja też korzystam najczęściej z apki na tel.
W ogóle u ciebie co usg to inny termin. Ale ten 12.01 to faktycznie lekarz chyba przesadził.
Kiedy się dowiesz o terminie cc?

Nie wiem kiedy sie dowiem. Moze w pon. W weekendy zwykle nic sie nie dzieje. Tak te terminy mam różne, ale ten 12 stycznia z miesiaczki jest najmniej prawdopodobny, 1 luty mi podał, i powiedzial ze jak wyniki dobre, to niech jeszcze dziecko posiedzi w brzuchu. 3200 wazy w 37 tyg. Aisha ty po wizycie napisz ile twoj wazy. Punkt 6ta rano wchodzi pielegniarka robi pomiar temp. I male ktg 0,5min trwa i idzie, ale budzi nas wszystkie, swiatlo zapala :/ eh, nie ma to jak w domu

reklama
Dobra, u mnie też akurat będzie 37tc zobaczymy;)
Wspólczuję porannej pobudki:p mnie to z łóżka przed 10tą nie wygonisz:p
A w nocy też wam robią ktg? bo w niektórych szpitalach to i nawet 3razy w nocy robią.
Mam nadzieję, że cię w tym szpitalu do 1lutego trzymać nie będą.

Do góry