reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Witajcie :)

Olucha współczuje takiej opieki zdrowotnej :(
Trzymam mocno kciuki zeby wszystko dobrze poszło , zeby z dzidzia wszystko ok było i zeby Cie dobrze traktowali ...❤️✊❤️✊❤️✊❤️✊❤️✊❤️✊❤️

Ja wczoraj bylam na zakupach i bardzo źle sie pozniej czułam, było mi słabo i chodzić prawie nie mogłam juz tak mnie krocze bolało :( masakra jakas ...
Juz do końca ciazy sie nie wybieram na żadne takie zakupy ...

reklama
aisha! mam dokładnie to samo!! aż łzy w oczach z bólu czasami mam... stękam i jęczę jak się przekręcam i czasami jak buty zakładam i jest moment kiedy podnoszę jedną nogę zeby w buta wsadzić... czasami nie daję rady z bólu....

olusiapodusia trzymaj się maleńka w tym szpitalu! tam Cię przynajmniej obserwują.. wyobraź sobie co by było jakbyś w domu sama siedziała i odchodziłabyś od zmysłów bo nie czułabyś ruchów.. a w taiej sytuacji to jeszcze się same nakręcamy że cos jest nie tak... że nie czujemy dzidzi przez pół dnia... ze oś się stało... i co byś latała na IP dwa razy dziennie? a tak .. wiem szpitall to nie hotel.. ale jednak spok,ój ducha masz :tak:

Ja jak nogę podnoszę żeby buta włożyć to mam wrażenie ze dzidzia mi pięść wbija w szyjkę.
Justka a pozatym jak się miewasz? Byłaś u ginekologa?

Hej! Bylam u gina, powiedział ze wszystko ok i ze 20.01 mam iść do położnej żeby założyła mi kartę ciąży i dala skierowanie na wszystkie badania bo z prywatnego gabinetu musialabym za wszystko płacić...Termin tez ma mi położna wyliczyć...a z tego co ja liczylam to na 1 września...

reklama
Rowerek może skurcze powodować. Zapytaj lepiej lekarza. Ale wg mnie lepiej zrezygnować na rzecz basenu czy jogi dla ciężarówek. Z tym ze basen tez odpada jeśli miewasz infekcje.
Olucha jak tam w szpitalu? Daj znać czy wszystko ok.

Do góry