reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Otyłość w ciąży

Ale podobna do Ciebie ;) ile ma lat Emily?
aisha widzę już wózeczek zakupiłaś ;)
a ja wam powiem ze przed ciaza mialam refluks, mialam nawet przepuklinę rozworu przełykowego, i bałam się że objawy się nasilą w ciąży, a ja nie mam ich wcale, zgagi ani cofania się jedzenia.

reklama
Ja już z niecierpliwoscia czekam na wizyte u swojego ginekologa, we wtorek ide, usg zrobię i wszystkiego się dowiem.
Na chwilę obecną chodzę powoli, ciężko mi się oddycha, czuję też ucisk na pecherz, no i pachwiny bolą i kość ogonowa :/ i nic mi się nie chce... najlepiej bym leżała, spała ;) 35ty tydzień według terminu na 12 styczeń ;)

Olucha ja dokładnie tak jak i ty. Jak chodzę to mam wrażenie ze główka synka jest w moim pęcherzu!! Boli mnie spojenie lonowe i ogólnie juz ledwo się kulam.
A tu porządki świąteczne przede mną :(
W ogóle jak młody ma czkawke to mam wrażenie ze obija mi się o miednice. Macie tez takie odczucia?

aisha idealnie to opisałaś: Jak chodzę to mam wrażenie ze główka synka jest w moim pęcherzu!! Boli mnie spojenie lonowe i ogólnie juz ledwo się kulam. Ja mam dokładnie tak samo, aż się dziś zastanawiałam czy to normalne, ale skoro i Ty tak masz i pewnie sto innych kobiet to znaczy tak bywa, tak jest.
No ja dziś byłam w sklepie na zakupach i już tylko myślami byłam żeby usiąść w samochodzie i wracac do domu. A o porządkach na razie nie myśle, chociaz chcialabym dywany potrzepać ;) ale moj maz leniwy jest i musze czekac az mu sie zachce to z nim pojde, sama nie dam rady.

Olucha ja dziś po wizycie w TK maxx miałam dość zakupów. Poszłam siedzieć na ławce i oczywiście lody skonsumowalam :)
Nasze grubaski są juz duże i dlatego ciężko nam się chodzi. Mój to od kilku dni uwielbia się rozciągać. Głowę wbija mi w.pęcherz a dupke w żebra. Masakra

Mój sposób by mąż wziął się do roboty to zacząć samej. Dziś zaczęłam myć okna i mąż się zlitowal nad ciężarówka i umyl pozostałe dwa :)

hehe ;) dobry sposób, wypróbuje ;)
Lody dziś zjadłam też ale w domu ;) kupiłam w lidlu, lubię ten sklep.
Moja też jest ułożona główką w dół, i normalnie drga mi brzuch jak się rusza, to takie dziwne a zarazem ciekawe uczucie ;)

To ja tez sie dołącze do dzisiejszego konsumu lodów lol
Tez bylam na zakupach i tez mi było ciezko , najchętniej bym co 20 minut przerwę robiła i gdzies siadała, ale ze tyle ludzi było nie było gdzie :(
Wróciłam zmęczona ze o 19 na kanapie usnęłam :(
Teraz juz spac nie moge ...

reklama
Olucha pamiętaj żeby przy tym jeszcze stekac i jeczec i za brzuch się trzymać. Działa zawsze! ja wpieprzam piernik a mąż okna myje :)
Ja zwykle co pół godz robie przerwę. Lubię duże markety gdzie są ławki :) a mąż zawsze w kolejce do kasy :)

Do góry