reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
w nie których szpitalach jest taka możliwość, tam w tym moim nr 2 szpitalu ;) jest taka mozliwosc.
Idę dziś na darmowe 3 godzinne warsztaty pt bezpieczny maluch, mówią o pierwszej pomocy dla dziecka, dla kobiety w ciąży itd. i dają na koniec upominki ;) a nawet można wylosować fotelik firmowy do samochodu, no ciekawe jak będzie ;)

Olucha a gdzie to takie fajne warsztaty są?
Karina u mnie w szpitalu tez jest, ale pod warunkiem że jesteś jedyna rodząca, bo przy porodzie w wodzie położna powinna być non stop przy tobie.

Bezpieczny Maluch bywają w różnych miastach, bardzo fajnie było, bardzo fajny nie przynudzający Pan ratownik prowadził ;) dostałam różne próbki kosmetyków, śliniaczek, nie które babki wygrały rogala takiego do karmienia, poduszkę do łóżeczka, fotelik samochodowy, oj różne fajne rzeczy były. Ja wygrałam taki ręczniczek dla dziecka ;)

Super :)
Zawsze jak sa jakies nagrody to jest super :) no i człowiek moze sie czegoś nauczyć ...
Ja spac nie moge :(
Zgagę mam, wstałam mleko wypić , zawsze troche pomaga :)

Olucha, bardzo fajnie, zazdroszczę. Niestety w moich okolicach na razie się nic nie zapowiada.
Teraz za to jest multum konkursów internetowych, ciągle spamują mi skrzynkę pocztową:p
Karina, też znam problem zgagi. Nie cierpię mleka, mi pomaga jedynie odgazowana pepsi i gaviscon. I spanie prawie na siedząco.

reklama
No śliczna karoca :)

Ja dzis bylam z Emily na kontroli u okulisty , dostanie inne okularki bo te sobie ściąga :(
Tamte sa brzydkie ..., no ale zobaczymy jak beda

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1418401456.925118.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1418401456.925118.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 49
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1418401471.442660.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1418401471.442660.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 46
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1418401480.423239.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1418401480.423239.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 50
Do góry