reklama
A jak tam w ogóle wasze diety? Wiem, że część z nas jest na diecie dla cukrzycówek.
U mnie waga zatrzymała się 3tyg temu na +6 i się tak trzyma.
Bez diety, ale staram się jeść zdrowiej, więcej owoców i żadnego podjadania w nocy.
U mnie waga zatrzymała się 3tyg temu na +6 i się tak trzyma.
Bez diety, ale staram się jeść zdrowiej, więcej owoców i żadnego podjadania w nocy.
oluchapoducha
Fanka BB :)
ja też bez diety jestem. Przytyłam 9kg.
bolą mnie pachwiny jak chodzę i czuję taki ucisk na pęchęrz i wydaje mi się że ciągle chce mi się siku.
kupiłam sobie koszulę w ciucholandzie, za 14 zł na bazar nie chciało mi się jechać, za daleko, a muszę być blisko tam gdzie jest wc
bolą mnie pachwiny jak chodzę i czuję taki ucisk na pęchęrz i wydaje mi się że ciągle chce mi się siku.
kupiłam sobie koszulę w ciucholandzie, za 14 zł na bazar nie chciało mi się jechać, za daleko, a muszę być blisko tam gdzie jest wc
oluchapoducha
Oj tak w nocy to i ja ciągle wstaje zgagi jakoś nie mam, na początku ciąży mnie trochę męczyła.
Karina a jak jest z tym zakładaniem cewnika, boli? On sam odciąga mocz czy poprostu robimy siku a ono leci przez tą rurkę do tego woreczka? Może głupawe pytanie ale dla mnie istotne
Karina a jak jest z tym zakładaniem cewnika, boli? On sam odciąga mocz czy poprostu robimy siku a ono leci przez tą rurkę do tego woreczka? Może głupawe pytanie ale dla mnie istotne
madalena_82
Oj skąd ja znam to wstawanie w nocy ja też ciągle wstaje - a dziś wyjątkowo tylko 2 razy wyspałam się jak nie wiem!!! Coraz częściej myślę o porodzie - czy podołam? ale z drugiej strony jakie mam wyjście? Wczoraj byłam na wizycie kontrolnej i mój maluszek waży już 1600 bardzo się cieszę że to już taki konkretny dzidziuś. Po wyjściu ze szpitala wpadłam w zakuposzał wcześniej nie miałam nic dla młodego (żeby nie zapeszyć) ale teraz bałam się że szybciej urodzę i nie zdążę na zakupy. Jednak to moje pierwsze dziecko i nie chciałam zostawiać wszystkiego mężowi. A jak u Was przygotowania? macie już wszystko gotowe?
reklama
Ja dziś też tylko jakieś 4, więc jestem meega wyspana Poród to dla mnie temat, przez który często nie mogę spać, taki ogarnia mnie strach. Ale z drugiej strony jakoś wyjść musi
Obawiam się wcześniejszego porodu, więc mam już wszystko. Wczoraj odebrałam wózek (choć miał być wg sprzedawcy dopiero po świętach), powoli zaczynam pakować torbę. Zostały mi do kupienia tylko klapki i pieluch tetrowe.
Wolę mieć wszystko gotowe
Obawiam się wcześniejszego porodu, więc mam już wszystko. Wczoraj odebrałam wózek (choć miał być wg sprzedawcy dopiero po świętach), powoli zaczynam pakować torbę. Zostały mi do kupienia tylko klapki i pieluch tetrowe.
Wolę mieć wszystko gotowe
Podziel się: