rurka
Fanka BB :)
natka - to jest moja trzecia ciąża i każda przebiega mniej więcej podobnie pod względem objawów... jeśli chodzi o mdłości to u mnie nigdy nie były mocno nasilone, nie wymiotowa łam ani razu.. jedyna różnica jest taka, ze teraz mdłości to był jeden z pierwszych objawów jakieś 11 dni po zapłodnieniu już... a w poprzednich mdłości pojawiały się ok 5-6 tygodnia ciąży pojawiały się z reguły o różnych porach dnia, zwłaszcza w samochodzie właśnie!! a ustępowały zawsze pod koniec pierwszego trymestru.
Nie sugeruj sie tak bardzo objawami czy ich brakiem... każda babka jest inna i inaczej przechodzi ciążę.. no i poród też...
rozumiem twoje obawy .. to pierwsza Twoja ciąża... heh pamiętam moją pierwszą ciążę... też bałam się poronienia ale cała reszta była tak cudownie nieświadoma
Nie sugeruj sie tak bardzo objawami czy ich brakiem... każda babka jest inna i inaczej przechodzi ciążę.. no i poród też...
rozumiem twoje obawy .. to pierwsza Twoja ciąża... heh pamiętam moją pierwszą ciążę... też bałam się poronienia ale cała reszta była tak cudownie nieświadoma