reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Dzien dobry!

maly spi to znalazlam chwilke zeby do was napisac ....mam nadzieje ze moze dzisiaj uda nam sie wyjsc ze szpitala, laktacja po malu nam sie rozkreca wiec jestem zadowolona. Spalam dzisiaj chyba z 6 godzin wiec tez nie jest zle :-)

lisica trzymam kciuki i dolaczam do gubienia kg mam nadzieje ze uda mi sie troche zrzucic......ciekawe ile waze teraz?

milego dnia kobietki

reklama
I znowu cisza... Marcia jak się czujecie z Krystiankiem? Napisz coś jak znajdziesz chwilkę :)

Dziewczyny, co u was słychać?
Ja się powoli otrząsam po poronieniu, jeszcze trochę plamię ale mam nadzieję że skończę niedługo, to już 10 dzień ale wg lekarza może się to i do miesiąca przeciągnąć.

Czesc kobietki!

my dalej w szpitalu maly dostaje antybiotyk bo te crp wzroslo ale posiew moczu wyszedl jalowy jak antybiotyk zadziala i crp spadnie to moze w koncu wtorek albo sroda wyjdziemy. Ciezko jest tak wytrzymac dzisiaj piekna pogoda czlowiek chcialby wyjsc a tu jak w wiezieniu no ale wiadomo zdrowie malego najwazniejsze. Karmie i cycem i dokarmiam w razie jak maly jest jeszcze glodny bo za duzo tego mleka nie mam ale wazne ze co kolwiek jest. W koncu mam lokatorke normalna bo przez ten prawie tydzien same swiruski mi sie trafialy.
A to moj przystojniak

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 74
Marcia- współczuje tych antybiotyków u maluszka
Lisica- ja po 2 poronieniach miałam łyżeczkowanie, i potem koło 2 tygodni plamienia.

U mnie średnio, niestety dostałam insulinę co prawda małe dawki ale tak wcześnie zaczynam, że bardzo się boję co będzie dalej. Do tego biorę ją 3 razy dziennie :-( Miałam opory ale pewnie udam się do poradni patologii ciąży- mieści się ona w szpitalu w którym rodziłam 1szy raz i mam baaardzo złe wspomnienia. Do tego jeszcze problem z nerkami i białkomoczem- ale okaże się co i jak w środę bo idę do nefrologa.
Mam nnadzieje, że wszystko będzie dobrze ...
pozdrawiam dziewczynki!

Asia trzymam kciuki za Ciebie, niech się wszystko ułoży po Twojej myśli.

Marcia kurczę, niech ten antybiotyk zadziała szybko i wyniki badań się poprawią, szybkiego powrotu do domu! Śliczny chłopczyk :)

reklama
Do góry