reklama
katrina86
Fanka BB :)
marcia gratuluje:-) , jestes wielka :-)
Marcia moje wielkie gratulacje cieszę się razem z Tobą Waszym szczęsciem niech się Krystianek Wam dobrze chowa i zdrowo rosnie
U mnie lipa jestem zła i wsciekła mój mąż nie chce zrobić badań unika seksu myslę ze mu się odechciało już a ja tak bardzo chce miec te drugie dziecko aż mi się ryczec chce wyłapałam totalnego doła nie wiem co mam teraz zrobic
U mnie lipa jestem zła i wsciekła mój mąż nie chce zrobić badań unika seksu myslę ze mu się odechciało już a ja tak bardzo chce miec te drugie dziecko aż mi się ryczec chce wyłapałam totalnego doła nie wiem co mam teraz zrobic
marcia gratuluje:-) , jestes wielka :-)
Już nie jest wielka - żartuje oczywiście :-)
Marcia- wspaniale, że udało Ci się i wytrzymałaś ten ból- podziwiam :-) Ja nie znam tego bo miałam dwie cc a teraz 3 mnie czeka.
Beata31 - może po prostu odpuść na chwile mężowi, ja wiem, że jak nie ma parcia to wtedy wszystko jest lepiej. Jak to usłyszałam tekst w jednym filmie i mnie on dotyczy - tylko bezpłodni planują dzieci ;-) oczywiście nie chce obrażać mających problemy z płodnością, ale chodzi mi o to, że jak nie planujesz tylko uprawiasz seks wraz z żywiołem -ochotą- wtedy najczęściej pan plemnik robi strzał w 10
dobrego dnia dziewczynki!
Ostatnia edycja:
Już nie jest wielka - żartuje oczywiście :-)
Marcia- wspaniale, że udało Ci się i wytrzymałaś ten ból- podziwiam :-) Ja nie znam tego bo miałam dwie cc a teraz 3 mnie czeka.
Beata31 - może po prostu odpuść na chwile mężowi, ja wiem, że jak nie ma parcia to wtedy wszystko jest lepiej. Jak to usłyszałam tekst w jednym filmie i mnie on dotyczy - tylko bezpłodni planują dzieci ;-) oczywiście nie chce obrażać mających problemy z płodnością, ale chodzi mi o to, że jak nie planujesz tylko uprawiasz seks wraz z żywiołem -ochotą- wtedy najczęściej pan plemnik robi strzał w 10
dobrego dnia dziewczynki!
Asia ale ja wcale nie naciskam na ten sex czy dwa razy w tygodniu to tak dużo? ja rozumie jak bym naciskała codziennie tak jak inne dziewczyny to jeszcze bym to zrozumiała bo co za duzo to i nie zdrowo W taki sposób TO MY NIGDY NIE DOCZEKAMY SIĘ KOLEJNEGO DZIECKA moj mąż mysli ze wystrzeli pare razy to już ma byc ciąża a skoro nie ma to się poddaje
No dwa razy w tygodniu to sporo, przynajmniej jak patrze na moje pożycie, bo niestety wkrada się codzienne zmęczenie pracą i stres życiowy i po prostu czasami nie ma już na to sił lub czasu.
A faceci tak mają, że chcieli by wszystko już bez zadnych większych starań.
No cóż życzę powodzenia i cierpliwości do całej sprawy i do męża :-)
A faceci tak mają, że chcieli by wszystko już bez zadnych większych starań.
No cóż życzę powodzenia i cierpliwości do całej sprawy i do męża :-)
katrina86
Fanka BB :)
beata najlepiej byc obojetnym i cieszyc sie chwila.w Nastepna ciaze zajdziesz jak nie bedziesz sie tego spodziewac ,samo przyjdzie:-)
reklama
Podziel się: