reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Czesc dziewczyny ja na patologii bo rano jak bylam na ktg w przychodni to tetno malego bylo bardzo zle caly czas bylo prawie 200 :szok: Wiec ginka na cito wystawila mi skierowanie do szpitala i bylo widac ze byla przerazona wiec ja tym bardziej na Ip zrobili kolejne ktg i bylo juz leprze ale polozylam sie na oddzial dla swietego spokoju zeby jeszcze poobserwowali i popoludniowe ktg bylo ok ale lekarz to ma ocenic.

Moja jedna wspollokatorka pojechala rodzic a druga chrapie jak stary chlop nie wiem jak ja noc przetrwam

reklama
oj marcia bidulko :-(mam nadzieje,ze juz wszystko ok z dzidzia i bedziesz mogla piojechac do domu . daj znac , czym jest spowodowane tak wysokie tetno??

Gosianti ja nie wiem/ kiedys moja mama zmienila przychodnie i wziela swoje papiery. moim zdaniem cos musisz dostac na potwierdzenie,ze bylas u gina przed tym10 tyg. moze masz karte ciazy ?albo zdjecia usg itp i zapytaj sie nowego gina co masz z tym zrobic .

Ja wczoraj bylam na genetycznym i jest dobrze :) lekarz sieje podejrzenie, ze to chlopczyk nie byl na 100 %pewny .
LEkarz powiedzial.zebym sie wiecej ruszala bo wtedy unikne zakrzepow, troche sie przestaszylam bo ostatnio ze mnie leniwiec ale dzisiaj znalazlam na yt cwiczenia dla babek w ciazy i sobie pocwiczylam troche i do tego spacerki .

No czesc dziewczyny!

noc byla kiepska bo lozko mega niewygodne, laska ta co juz byla na sali spala jak susel, chrapala jak chlop i zeby nie sluchawki na uszach bym nie zasnela :-)
w nocy co 2-3 godz przychodzily sprawdzac tetno , z rana mialam ktg i bylo ok takze mysle ze jutro gora pojutrze wyjde do domciu

Marcia - &&&& za Was:) Już na dniach będziesz tulić Krystianka!!! :))

Buziaki dla Was dziewczyny, podczytuję - ale się nie udzielam. W końcu nie jestem jeszcze w ciąży więc wątek ni jak dla mnie ;-)

Czesc pietrucha co tam u ciebie? Jak sie miewasz? A to ze nie jestes w ciazy wcale nie oznacza ze nie mozesz tu pisac i dobrze o tym wiesz :-) takze wpadaj czesciej

reklama
Do góry