marcia dzięki za wytłumaczenia z suwaczkami już zrobiłamTo czekanie jest najgorsze.....ja na poczatku robilam w diagnostyce ale tam wlasnie trzeba czekac wiec sie przerzucilam na laboratorium gdzie wynik byl w tym samym dniu, bylo drozej ale przynajmniej wiedzialam po kilku godzinach na czym stoje.....tobie tez zdrowka :-)
reklama
Oluchapoducha to super ze juz cos zaczyna sie dziac i ze juz jakies badania bedziesz miala :-)
karla nastepnym razem sie uda.....
gosianati ja tokso robilam prywatnie a hiv mozna zrobic za darmo w pewnych osrodkach i nie trzeba skierowania ,tu masz adresy Krajowe Centrum ds. AIDS - Agenda Ministra Zdrowia :: Testy na HIV
karla nastepnym razem sie uda.....
gosianati ja tokso robilam prywatnie a hiv mozna zrobic za darmo w pewnych osrodkach i nie trzeba skierowania ,tu masz adresy Krajowe Centrum ds. AIDS - Agenda Ministra Zdrowia :: Testy na HIV
Teraz pi @ ide do gina moze mnie skieruje na jakies badania. Czy na badania moze mnie tez wyslac moja rodzinna??
Nie ma obcji ja nie mierze temp ani nie sprawdzam owulacji bo z moim charakterem to bym zeswirowala i zapominala;-);-)
Nie ma obcji ja nie mierze temp ani nie sprawdzam owulacji bo z moim charakterem to bym zeswirowala i zapominala;-);-)
Oliwia nie widac suwaczka bo cos sie skiepscily.....
karla rodzinny to jedynie moze dac na tsh a reszta i tak w wiekszosci sa platne.....przede wszystkim trzeba zrobic fsh, prolaktyne, progesteron, ft4, testosteron,estradiol, lh ja przynajmniej te badania robilam w roznych momentach cyklu..
karla rodzinny to jedynie moze dac na tsh a reszta i tak w wiekszosci sa platne.....przede wszystkim trzeba zrobic fsh, prolaktyne, progesteron, ft4, testosteron,estradiol, lh ja przynajmniej te badania robilam w roznych momentach cyklu..
reklama
Podziel się: