reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

To czekanie jest najgorsze.....ja na poczatku robilam w diagnostyce ale tam wlasnie trzeba czekac wiec sie przerzucilam na laboratorium gdzie wynik byl w tym samym dniu, bylo drozej ale przynajmniej wiedzialam po kilku godzinach na czym stoje.....tobie tez zdrowka :-)
marcia dzięki za wytłumaczenia z suwaczkami już zrobiłam :)

reklama
Marcia ja dostalam w piniedzialek @ ale wyglada na to ze juz sie konczy... spozniona o 9 dni okolo.. wrrr....

gosianati - ja robiłam płatnie te badania, ale nie wiem czy żeby zrobić bezpłatnie nie musisz mieć skierowania od lekarza, który ma kontrakt NFZ. popytaj jeszcze, może się uda.

Marcia chcialabym zeby sie udalo. Teraz chyba bede molestowac meza co drugi gora trzeci dzien przez caly miesiac haha

Karla a robilas jakies badania, wszystko u ciebie pod kontem hormonow gra? Sprawdzasz temperature czy robic testy owu? Czy poprostu wzmozone molestowanie meza i to wszystko :-)

Teraz pi @ ide do gina moze mnie skieruje na jakies badania. Czy na badania moze mnie tez wyslac moja rodzinna??
Nie ma obcji ja nie mierze temp ani nie sprawdzam owulacji bo z moim charakterem to bym zeswirowala i zapominala;-);-)

powiem Ci że ja tak samo myślalam, że mierzenie tempki nie dla mnie. Ale bardzo dobrze mi to poszlo, bo jak widac jestem w ciazy :):)

Oliwia nie widac suwaczka bo cos sie skiepscily.....

karla rodzinny to jedynie moze dac na tsh a reszta i tak w wiekszosci sa platne.....przede wszystkim trzeba zrobic fsh, prolaktyne, progesteron, ft4, testosteron,estradiol, lh ja przynajmniej te badania robilam w roznych momentach cyklu..

reklama
Do góry