reklama
a jak sie robi suwak?Gosianati walnij se jakis suwaczek to bedzie nam latwiej i bedziemy wiedziec w ktorym tc jestes
Gosianati jak klikniesz na mojsuwaczek to przeniesie cie na strone gdzie mozesz go stworzyc krok po kroku wybierasz czego ma dotyczyc, potem na koniec zostanie wytworzony BBcode ktory musisz skopiowac i wchodzisz w panel urzytkownika po lewej stronie bedziesz miala zakladke edytuj sygnature tam wklejasz ten kod i zapisujesz i gotowe.....mam nadzieje ze w miare zrozumiale to opisalam :-)
Ostatnia edycja:
no i jak ?? zrobiłaś test ??Dziewczyny ja wczoraj na tescie ujrzalam cien cienia kreski. Powtorze test w poniedzialek. Wczoraj widzialam ten cien i maz tez a dzisiaj juz go nie widac:'( znikl
Gosianati jak klikniesz na mojsuwaczek to przeniesie cie na strone gdzie mozesz go stworzyc krok po kroku wybierasz czego ma dotyczyc, potem na koniec zostanie wytworzony BBcode ktory musisz skopiowac i wchodzisz w panel urzytkownika po lewej stronie bedziesz miala zakladke edytuj sygnature tam wklejasz ten kod i zapisujesz i gotowe.....mam nadzieje ze w miare zrozumiale to opisalam :-)
wytłumaczyłaś dobrze tylko ja ślepa i nie widzę tego 'mój suwaczek'
Zrobilam... i nawet cienia drugiej kreski nie bylo... okred spozniony o 9 dni... zrobie w srode jeszcze jeden test i jak bedzie negatywny to bede musiala isc do ginekologa na wywolanie okresu. Jestem zalamana... myslalam ze sie udalo a wychodzi na to ze sie nie udalo:'(
reklama
Podziel się: