reklama
Czesc kobietki!
ja dalej walcze z bolem gardla ale przynajmniej cos sie dzisiaj ruszylo bo chodze i odkaszluje ropne glutki wiec mam nadzieje ze juz prowadzi ku dobremu...
lisica czekam na wiesci z laboratorium :-)
karla jak tam u ciebie sytuacja...dalej cisza?
gosianati jak samopoczucie?
ja dalej walcze z bolem gardla ale przynajmniej cos sie dzisiaj ruszylo bo chodze i odkaszluje ropne glutki wiec mam nadzieje ze juz prowadzi ku dobremu...
lisica czekam na wiesci z laboratorium :-)
karla jak tam u ciebie sytuacja...dalej cisza?
gosianati jak samopoczucie?
To czekanie jest najgorsze.....ja na poczatku robilam w diagnostyce ale tam wlasnie trzeba czekac wiec sie przerzucilam na laboratorium gdzie wynik byl w tym samym dniu, bylo drozej ale przynajmniej wiedzialam po kilku godzinach na czym stoje.....tobie tez zdrowka :-)
oluchapoducha
Fanka BB :)
A ja jestem po wizycie u ginekologa, zlecił mi hormony w tym tsh, a po okresie na monitoring owulacji mam przyjść także zadowolona jestem z wizyty
reklama
cześć dziewczyny wczoraj byłam na badaniach i zrobiłam krem, mocz, glukoza na czczo. wyniki trafią do lekarza a wizytę mam w poniedziałek więc już niebawem. martwi mnie mocz bo był taki mętny jakiś, nie taki przeźroczysty, ale zobaczymy. ogólnie czuje się dobrze ale zaczęły się pierwsze objawy... jak z Nastką nic mi nie było i czułam się świetnie tak teraz zaczęłam mieć mdłosci, kilka razy zwymiotowałam, strasznie suche mam dłonie aż pękają w niektórych miejscach no i piersi bolą.
ale daje rade Jak u Was?
robiłyście w ciąży badania na toksoplazmozę i hiv? bo ja dostałam skierowanie ale kazali mi za to zapłacić 230zł! to bardzo dużo i nie stać nas na taki wydatek.. szukam przychodni gdzie zrobią mi to za darmo, gdzieś czytałam że kobieta w ciąży ma prawo do takich badań i nie musi płacić. jak było u Was z badaniami?
ale daje rade Jak u Was?
robiłyście w ciąży badania na toksoplazmozę i hiv? bo ja dostałam skierowanie ale kazali mi za to zapłacić 230zł! to bardzo dużo i nie stać nas na taki wydatek.. szukam przychodni gdzie zrobią mi to za darmo, gdzieś czytałam że kobieta w ciąży ma prawo do takich badań i nie musi płacić. jak było u Was z badaniami?
Podziel się: