reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Nie chce od meza wyciagac kasy na bete:'( bo pewnie i tak bedzie dupa. Zrobie jutro albo w srode test i zibaczyny. Zrobie ten sam na ktorym widzialam blada kreske.

Czesc kobietki!

ja dalej walcze z bolem gardla ale przynajmniej cos sie dzisiaj ruszylo bo chodze i odkaszluje ropne glutki wiec mam nadzieje ze juz prowadzi ku dobremu...

lisica czekam na wiesci z laboratorium :-)

karla jak tam u ciebie sytuacja...dalej cisza?
gosianati jak samopoczucie?

Marcia ja też chora, chociaż już lepiej się czuję. Zdrowiej!
Ja mam mieć wyniki dopiero czwartek/piątek bo wysyłają do innego miasta. Szlag... :-/ no trudno.

To czekanie jest najgorsze.....ja na poczatku robilam w diagnostyce ale tam wlasnie trzeba czekac wiec sie przerzucilam na laboratorium gdzie wynik byl w tym samym dniu, bylo drozej ale przynajmniej wiedzialam po kilku godzinach na czym stoje.....tobie tez zdrowka :-)

o, a u nas w diagnostyce jest tego samego dnia - a jak chcesz żeby na pewno było, to dopłacasz bodajże 2,5zł.

Tigi to fajnie. Ja muszę czekać niestety... I z drugim wynikiem też poczekam, pewnie aż do poniedziałku :-/

reklama
cześć dziewczyny :) wczoraj byłam na badaniach i zrobiłam krem, mocz, glukoza na czczo. wyniki trafią do lekarza a wizytę mam w poniedziałek więc już niebawem. martwi mnie mocz bo był taki mętny jakiś, nie taki przeźroczysty, ale zobaczymy. ogólnie czuje się dobrze ale zaczęły się pierwsze objawy... jak z Nastką nic mi nie było i czułam się świetnie tak teraz zaczęłam mieć mdłosci, kilka razy zwymiotowałam, strasznie suche mam dłonie aż pękają w niektórych miejscach no i piersi bolą.
ale daje rade :) Jak u Was?
robiłyście w ciąży badania na toksoplazmozę i hiv? bo ja dostałam skierowanie ale kazali mi za to zapłacić 230zł! to bardzo dużo i nie stać nas na taki wydatek.. szukam przychodni gdzie zrobią mi to za darmo, gdzieś czytałam że kobieta w ciąży ma prawo do takich badań i nie musi płacić. jak było u Was z badaniami?

Do góry