Dzieki dziewczyny za kciuki , przydaly sie :-)
Jestem po wizycie....szyjka sie cofnela i jest ok zamknieta wiec odetchnelam, zastrzyki mam brac raz w tygodniu kazala mi odstawic magnez i brac go doraznie, pobrala GBS za trzy dni wyniki, poza tym zrobila mi czystosc pochwy i jak na dwa tygodnie brania antybiotyku to ok troche malo paleczek ale to se uzupelnie provagiem. Badanie moczu wyszlo super nie mam bakterii ani leukocytow, ph mi spadlo bo przy tej infekcji bylo wysokie i tyle. Jak GBS bedzie ujemny to mam byc na wizycie za 3 tyg i wtedy ktg zaczyna mi robic a jak bedzie dodatni to za tydzien po kolejny antybiotyk. I chyba mi sie macica obnizyla bo ostatnio byla wysokosc 4P czyli chyba 4 palce nad pepkiem a dzisiaj wpisala 3P wprawdzie nic nie mowila ale pewnie dlatego ciagle biegam siusiu bo przeciez infekcji nie mam , posluchalam serduszka i tyle :-)
beata wspolczuje , zdrowiej szybciutko dostalas pewnie antybiotyk , trzeba bylo powiedziec lekarzowi o starankach zeby przepisal ci w razie czego bezpieczny lek ja tak zawsze robilam ...
Tak mówiłam lekarzowi o starankach i dostałam antybiotyk
Ostatnia edycja: