reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Dzieki dziewczyny za kciuki , przydaly sie :-)
Jestem po wizycie....szyjka sie cofnela i jest ok zamknieta wiec odetchnelam, zastrzyki mam brac raz w tygodniu kazala mi odstawic magnez i brac go doraznie, pobrala GBS za trzy dni wyniki, poza tym zrobila mi czystosc pochwy i jak na dwa tygodnie brania antybiotyku to ok troche malo paleczek ale to se uzupelnie provagiem. Badanie moczu wyszlo super nie mam bakterii ani leukocytow, ph mi spadlo bo przy tej infekcji bylo wysokie i tyle. Jak GBS bedzie ujemny to mam byc na wizycie za 3 tyg i wtedy ktg zaczyna mi robic a jak bedzie dodatni to za tydzien po kolejny antybiotyk. I chyba mi sie macica obnizyla bo ostatnio byla wysokosc 4P czyli chyba 4 palce nad pepkiem a dzisiaj wpisala 3P wprawdzie nic nie mowila ale pewnie dlatego ciagle biegam siusiu bo przeciez infekcji nie mam , posluchalam serduszka i tyle :-)

beata wspolczuje , zdrowiej szybciutko dostalas pewnie antybiotyk , trzeba bylo powiedziec lekarzowi o starankach zeby przepisal ci w razie czego bezpieczny lek ja tak zawsze robilam ...

Tak mówiłam lekarzowi o starankach i dostałam antybiotyk

Ostatnia edycja:
reklama
Hej babeczki myslałam ze będe mieć sporo do tyłu a tu cisza co się dzieje z Wami?Ja to chora z gorączką ale Wy zescie powinni tu szaleć na maxa

Nie wiem jak uwas ale u mnie wczoraj BB sie zacinalo i bylam pozbawiona forum....u mnie bez zmian wielkie odliczanie trawa...jeszcze 40 dni :-)
a poza tym obudzilam sie z poteznym bolem gardla :-(

Hejka u mnie działało forum normalnie jedynie co minek nie mogłam dodawać.Mnie jeszcze choroba trzyma biore antybiotyk gnaty mnie bolą od leżenia :wściekła/y:zrobiłam Tsh i wynik jest kiepski wynosi obecnie 6 zapisałam się na prywatną wizyte do endokrynologa bo ten mój do którego chodziłam zrezygnował z pracy jako endokrynolog nawet na tsh mi nie dał musiałam zrobic jak zwykle prywatnie tylko za kieszeń się trzymać. Tu u mnie w lubsku przyjmuje raz w miesiącu jakiś ponoć dobry lekarz z Poznania wizyte mam umówioną na 14 lutego i zobacze co mi powie .

Marcia jeszcze troszkę i zobaczysz się z swoim Krystiankiem uważaj na siebie:-)

reklama
Dziewczyny ja wczoraj na tescie ujrzalam cien cienia kreski. Powtorze test w poniedzialek. Wczoraj widzialam ten cien i maz tez a dzisiaj juz go nie widac:'( znikl

Do góry