reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Akeake, im mlodszy kociak, tym latwiej go zaakceptuje kotka. Podrastajacy kocurek moze faktycznie byc problemem, zwlaszcza jesli towarzystwo nie kastrowane. Nie sprawdzisz, nie bedziesz wiedziala.

reklama
Wiem, nieraz byłaś wywoływana i tylko zawsze któraś z dziewczyn wspomniała, że szalejesz w innych odmętach forum, ale że żyjesz i masz się dobrze ;) Ale ja tu widzę super wieści :)

Ale mnie dziecko skopalo:-) w komcu maz sie zalapal na kopniaki bo zawsze jak maly jest aktywny to jego nie ma albo spi a dzisiaj sie zalapal.....polozl reke a ja mowie " no synus , kopnij tatusia i za chwile bach" :-)

zaplikowalam arsenal i mam nadzieje ze w miare szybko zacznie dzialac bo swedzi i piecze :-(

Katherinne, bo jakos na geriatryczkach ten etap jest w sam raz. Dziecko rosnie, ja tetryczeje powoli... A tu z racji stosunku wzrostu do masy tez.

Słuchajcie babeczki, na aplikatorze do podawania luteiny mam delikatne brazowe zabarwienie, nie mam typowego plamienia, bo wkładka jest czysta, tylko ten aplikator...jejku tak strasznie sie boje, dzwoniłam do ginekologa do którego mam zamiar pojsc aby poprowadził mi ciaze, powiedział aby obserwowac, bo jesli nie jest podbarwione krwia, to byc moze to tylko uszkodzenie aplikatorem sluzówki...mam jutro sie do niego odezwac, powiedział ze od razu zapisze mnie na wizyte...a jesli by cos sie dzisiaj działo to zadzwonic mam jeszcze raz, to przyjmie mnie jeszcze dzisiaj w szpitalu na dyzurze
byłam jednak na becie dzisiaj, miałam juz jej nie robic i zaczekać na wizyte serduszkowa, ale jakos nie wytrzymałam i zrobiłam, chyba tez troche przez ten aplikator :(( zrobiłam sobie tez pozostałe badania przy okazji, morfologia, glukoza, cholesterol, grupa krwi, mocz, Beta powinna byc lada chwila, reszta wyników jutro.

Sukkub piekne foto :-)

Sukkub śliczne wyglądasz! Ja wam pokaże moje zdjecie ale będę musiała wejść na laptopa.

Nicoleta nie martw sie. Jesli nie masz plamienia na wkladce to nie powod do obawy. Zresztą nawet na wkladce nie oznacza tragedii. Moja koleżanka jest w 13tc i w 7tc miala takie 3 dniowe plamienie. Nic jej nie było. Czasem tak sie dzieje gdy macica sie rozrasta. Bedzie wszystko ok:) wieze w ciebie!

Marcia oby to paskudstwo minęło!

Ja of 3tyg walcze z ostra pokrzywka; ( tragedia dla mnie. Raz juz trafilam do szpitala przez nia. Jestem znow w trakcie diagnozowania tego z kad to sie wzięło.
Najgorzej ze nikt nie wie czemu :( popatrzcie. Może wy cos mi pomorzecie. Az mi sie odechciewa wszystkiego!

Załączniki

• 1384343114934.jpg
    1384343114934.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 105
Nimitti pamiętam jak mnie uczulil tak antybiotyk, miałam całe ciało pokryte taką pokrzywka, a najbardziej twarz mi spuchla. Od razu sterydy dostałam i szybko przeszło. Do tego miałam dietke z produktami nieuczulajacymi bo przez jakiś czas może cię uczulic wszystko co do tej pory nic nie powodowało. Dodam że alergikiem nie jestem.

reklama
Czesc kobietki!

ja dalej walcze z pozarem w majtkach i dzisiaj znowu byla krew.....to takie dziwne jest bo wczesniej mnie piecze potem pojawia sie krew podcieram sie i potem jej nie ma ale dzisiaj sie znowu zdenerwowalam bo taki maly skrzepik byl taka kuleczka z krwi normalnie ja oszaleje do konca tej ciazy .....:-( Jak ja bym juz chciala byc na koncowce....

sukkub sliczne zdjecie
nimitii wspolczuje ale niemam pojecia co to moze byc

nicoleta a co ty masz za aplikator do luteiny?

Do góry