reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

prrr, dziewczyny, przystopujcie! napijmy się kawy/herbaty, zjedzmy ciastko - od razu się nam poprawi, co? a jak nie pomoże, to drugie ciastko.

skończyłam brać luteinę dopochwową (dostałam prewencyjnie przy ostatnim niewielkim plamieniu) i kurcze, mam wrażenie, jakby mi ktoś kamieni do brzucha napakował:/ obrzydliwe uczucie. maluch się rusza, ale jakby delikatniej niż ostatnio. ja się martwię. mąż mnie pociesza, że pewnie kwestia ułożenia i inaczej odczuwam. nie chcę znowu biec na SOR jeśli wszystko ok, bo mnie to straszliwie stresuje i potem pół dnia chodzę rozdygotana:/

i spać mi się ciągle ciągle chce. a nawet ciągle ciągle ciągle. masakra:/

no, a jak u Was? jakie plany na weekend?:-)

reklama
Tigi a ktory u ciebie tc? Ja tez caly czas lutke wsuwam rano biore pod jezyk 3 tab a wieczorem dowcipna 5 tabletek . Nie bede ci pisac ze sie nie denerwuj bo ja bym pewnie tez denerwowala i wiem jak to jest ..trzymaj sie cieplutko :-)

Hej Wam :)

Tak na wstępie zanim zapomnę- jestem za grupą na fb, ale albo wszystkie, albo to nie ma sensu :/ Martusia Nie obraź się, ale to jest dziecinne zachowanie :/

Redusia Jestem, żyję, ale się leczymy, bo mi się Julcia znów pochorowała ;) wrrrr... wirusy :/ Poza tym byłam uwięziona w domu rodzinnym parę dni, więc nie miałam czasu na nic ;)

Marcia Wyrazy współczucia :( To plamienie pewnie przez ostatnie stresy, także głowa do góry i odpocznij :)

A i co do "ukrywania" tożsamości- jakiś rok temu wszystkie się przedstawiałyśmy i każda każdą mogła znaleźć na fb np. i to indywidualna sprawa kto kogo zaprosił do "znajomych", także pisanie teraz, ze ktoś się ukrywa uważam, że nie jest na miejscu :/

Witam sobotnio:-)

Tigi ciasteczka dobre na wszystko ;-) tylko szkoda ze od nich mi dopka rosnie haha;-)

Indziorka no ja mysle z o to chodziło ze dla wszystkich ;-) ale juz zamilkne zawsze moge sobie tu z Wami pisac:cool2:

Dziewczyny mam takie pytanie naiwne pewnie :zawstydzona/y: bo u mnie z tym cyklem to cyrk z długoscia itp a czas mnie goni (tz latka:-p) sa jakies testy( poza obserwaja ) na sprawdzenie czy jest owu itp nigdy takich cudow nie stosowałam i nie mam bladego pojecia ....fajnie by było jakby mi sie do konca roku udało zaskoczyc :cool2:

Fasolka - są testy Owu, robi się je codziennie o tej samej porze - przez kilka dni , w których ma się pojawić Owu. Testy do kupienia w aptece albo w super pharm - 5 szt 25-30zł. Na allegro są również - po 1 zł za szt.. ale są badziewne - bo już je miała i szkoda na nie kasy. Ja dzisiaj 19dc.. jak dzisiaj nie pokaże mi test owulacji to chyba się wścieknę...

Tak teraz dostałam wiadomosc takiej tresci

wyslalam Ci wiadomosc dosc dawno, nie odpowiedzialas, nie sciemniaj ze jej nie masz.

chcialam sie pogodzic, Ty od razu zaczynasz atak, glupie podchody, no sorry i mam Cie przyjac do grupy z otwartymi ramionami?

szkoda tylko ze nie umiesz zapomniec i zaczac od nowa. tyle.

Zacznijmy od tego ze to grupa dziewczyn z otyłosci o ile sie nie myle a nie twoje osobiste kołko ...reszte zostawie bez komentarza .....

post zglosilam do admina, bo nie udostepnia sie prywatnych wiadomosci.
reszte konwersacji uwazam za bezsensowne.

fajnie bylo z Wami sobie pogadac, poznac etc.
grupe komus przekaze i uciekam, milej zabawy.

post zglosilam do admina, bo nie udostepnia sie prywatnych wiadomosci.
reszte konwersacji uwazam za bezsensowne.

fajnie bylo z Wami sobie pogadac, poznac etc.
grupe komus przekaze i uciekam, milej zabawy.

Nic nowego z twojej strony mieszasz na grupach a potem uciekasz ...wypadało by brac odpowiedzialnosc za to co sie komus pisze

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, nie wiem o co poszło, ale może uda Wam się nie zwracać na siebie uwagi i przecież wszystkie możemy być normalnie w jednej grupie i wspierać się nawzajem :)

Z okazji wspierania - wpierdzielam mega kaloryczny kawałek ciasta z toffii i bitą śmietaną;p

Do góry