reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Marcia Normalnie kopne w tyłek za te czarne myśli- jest dobrze i musi być dobrze ;) ach ja jak bym znowu chciała być w ciąży...

Sukkub Do tej glukozy to połowę cytryny jak sobie przyniesiesz powinny Ci wcisnąć tam w laboratorium i wtedy jakoś można przeżyć ;) jak tak nie pójdzie to z 75g schodzą do 50g ale to już jest mało miarodajne... a jak to się nie uda to to odpuszczają... a no i popijanie wodą mineralną daje radę ;)oczywiście niegazowaną :p

Akeake Ty zawsze o mnie pamiętasz :p Oby z tą pracą się tak udało, że gdyby się trafiła dzidzia to żeby bez większego spięcia można było jej coś zapewnić ;)

Fasolka Szkoda, że się już nie udało, ale popatrz na to z tej strony- ile przyjemności ze starania się jest? :p Dacie radę, bo jeśli się czegoś pragnie najbardziej na całym świecie to cały wszechświat pomaga w tym, aby to się spełniło ;)

Agusia Boże pamiętam jak mi powiedzieli, że tego dnia urodzę czy chcę czy nie, to było mi gorąco i nogi mi ścięło :D ale fajnie, że już koniec i niedługo dzidzia będzie z Tobą ;) no to &&&& i będzie dobrze :)

Pietrucha Na przykładzie swojej mamy Ci powiem, że po prostu uczysz się z tym żyć, bo niestety nie boli mniej, cały czas jest to poczucie niesprawiedliwości, ale trzeba być silnym dla siebie, dla męża i dla Waszych przyszłych dzieci :) A chodzisz na jakąś terapię? Wbrew pozorom to jest w stanie pomóc ;) Trzymaj się kochana :*

Hmmm.... U nas pomieszanie z poplątaniem, dalej szukamy mieszkania odpowiedniego do kupna i nic, wczoraj do domu odjechała siostra z synem, byli od niedzieli ;) stwierdziła, że za gorąco i nie da rady dłużej w mieście wysiedzieć :p Julka ma wielkiego zębola i przy uśmiechaniu się lubi go pokazywać :p no i z góry coś jedynki też idą, ale jeszcze jako zęby zaliczyć tego nie można :D Ja odstawiłam małą od piersi tydzień temu już całkowicie, mleko dalej mam, ale muszę w końcu się zacząć leczyć, bo wyniki są porażką, w ogóle nie chce mi się o tym gadać, bo chyba niedługo w szpitalu przynajmniej na badania wyląduje :/ ale poza tym to jest fajnie, moja córcia jest najukochańsza na świecie, a zaraz Wam pokażę jak wygląda mój skarb ;)

DSCF0176.jpg

Załączniki

• DSCF0176.jpg
    DSCF0176.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 43
Indziorka czesc dawno sie nie odzywalas. Dziekuje za kopniaka czasami taki potrzebny na otrzezwienie :-)
Julcia sliczna panna..... A co do ciazy to co stoi na przeszkodzie , bierzcie sie do roboty i tez bedziesz w ciazy:-) chowa sie jedno, wycowa sie i drugie.
ide zjesc sniadanie bo zaraz mnie skreci a zapomnialabym ja to wszelkiego rodzaju swinstwa pije na bezdechu jak spirytus sie pije :-) nie myslcie ze loje czysty spirt:-) ale moj wujek kiedys naduzywal wysokoprocentowych trunkow i kiedys pokazal mi jak sie pije tekie swinstwo zeby nie zatkalo a wiec bierzesz glegoki wdech i nie wypuszcasjac powietrza wypijasz to co jest niedobre i wtedy jak polkniesz wypuszczasz powietrze dla mnie to strasznie pomaga i wtedy nie czuc tak smaku i ja glukoze wypilam bez problemu
milego dnia!

Hej wszystkim:)
Co słychać kobietki?
Marcia jak się macie? pogoda niezbyt komfortowa.
Indziorka tak to jest w naszym kraju, że nawet jak człowiek chciałby dużą rodzinę to niestety nie ma warunków.
Nadalka Igunia już pewnie biega, co? U nas pomału Lenka łapie o co chodzi z tym chodzeniem:)
Martusia a u Was jak z chodzeniem? Ile Twoje chłopisko waży?
Kłaczku a Ty tu jeszcze zaglądasz?
Miłego dnia życzę.

Ania dziekuje ze pytasz....jakos leci po malu nie moge sie doczekac nastepnego usg a to dopiero 27 08 wczoraj sie troche wystraszalm bo po siusiu na papierze mialam takiego przepraszam za okreslenie "gluta" bialawo zoltego itakiego ciagnacego i byl dos duzy nie wiem co to bylo ale krwi nie bylo takze nie wiem. W pn kolejne badanie progesteronu zobaczymy jak poziom bez zastrzykow i mniejsza dawka luteiny. Rozpuszczam sie u mnie dalej smali

Witam :-)

Indziorka piekna córcia jak ten czas leci szok :-)

U mnie wesoło w domu mam w porywach piatke dzieci;-) bratanice na wakacjach i od kolezanki pilnuje kilka dni po kilka godz coreczke :-p:-D Mam nadzieje ze w koncu uda mi sie zaskoczyc pewnie bedzie tak jak ostatnio jak juz strace nadzieje ze sie uda to zaskocze :confused2:,choc chciała bym jak najszybciej bo czas ucieka :cool2: .

reklama
Marcia spokojnie. nie bylo krwi wiec pewnie wszystko dobrze :)
Ania Oli w dwa tygodnie opanowal od 3 kroczkow do prawie biegania ;) naprawde sama jestem zdziwiona ze tak szybko sam to ogarnal. a waga z 5.7 mam ostatnia i wynosila 8,67 kg. teraz pewnie ponad 9 jest bo ciezarowa straszna ;)

u mnie duuuuzo chlodniej, jest deszczyk i burza ;)

Do góry