reklama
*martusia*
Fanka BB :)
Marcia slicznosci z Twojej fasolki bardzo sie ciesze a co do testu obciazenia glukoza robilam go jakos po 26tc mialam 3 razy pobierana krew a zaraz po wypiciu tego swinstwa wyladowalam w lazience... wkrop sobie cytryne jak cos
Ania spoznione zyczenia sto lat
Oliwier chodzi od 2 tyg jezu ile on ma energii i motorek w pupce
Ania spoznione zyczenia sto lat
Oliwier chodzi od 2 tyg jezu ile on ma energii i motorek w pupce
akeake
Dzieki dziewczyny za odpowiedzi apropo skory Mąż się smieje ze mi zafunduje naciaganie tu i tam jak dzieci urodze jesli bedzie mi to tak przeszkadzalo
Marcia, super ze z dzidzia wszystko dobrze, progesteron piekny i maluch tez
Ania, najlepszego! A co do staran, to nie, Męża mam ciagle obok, ale ze wzgledu na ta moja prace postanowilismy pare miesiecy wstrzymac staranka.
Martusia, gratuluje chodzacego synka Na pewno masz teraz wesolo i latasz ciagle za nim
Ania, najlepszego! A co do staran, to nie, Męża mam ciagle obok, ale ze wzgledu na ta moja prace postanowilismy pare miesiecy wstrzymac staranka.
Martusia, gratuluje chodzacego synka Na pewno masz teraz wesolo i latasz ciagle za nim
*martusia*
Czekam na druga wizyte ale odebralam progesteron i jest 38,8 :-) tydzien temu byl 27,1 wiec bardzo sie ciesze.
no i juz pewnie spokojniejsza jestes oj jak ja pamietam te stresy przy badaniach
Dzieki dziewczyny za odpowiedzi apropo skory Mąż się smieje ze mi zafunduje naciaganie tu i tam jak dzieci urodze jesli bedzie mi to tak przeszkadzalo
dzieki tak Oli to chodzacy wulkan energii doslownie takze odpoczywam jak spi bo jak wstanie to nawet minuty spokojnie nie usiedzi.
kobietki, jak znosicie upaly? ja ciezko
reklama
P
_pietrucha_
Gość
Marcia superrrrbardzo sie ciesze i trzymam nadal kciuki za Was:*
Martusia- ja lubie lato,co prawda najmniej je lubie w samochodzie bez klimyale radze sobie calkiem niezle,zwiewne ubrania i woda przy sobie do picia
Akeake-zaraz bedziesz na forum dla chudzielcowale nic tak nie ujedrnia skory jak cwiczenia.
A ja dostalam pierwszy okres po porodzie..za tydz mam wizyte u ginekologa...mam nadzieje,ze uslysze dobre wiesci...
Poza tym jestesmy u tesciow.nie bylam na cmentarzu przez caly weekend i jest mi z tym bardzo źle..ale wiem,ze nie moge tam przesiadywac calymi dniami jak to bylo dotychczas....
Moj aniołek [*]
Martusia- ja lubie lato,co prawda najmniej je lubie w samochodzie bez klimyale radze sobie calkiem niezle,zwiewne ubrania i woda przy sobie do picia
Akeake-zaraz bedziesz na forum dla chudzielcowale nic tak nie ujedrnia skory jak cwiczenia.
A ja dostalam pierwszy okres po porodzie..za tydz mam wizyte u ginekologa...mam nadzieje,ze uslysze dobre wiesci...
Poza tym jestesmy u tesciow.nie bylam na cmentarzu przez caly weekend i jest mi z tym bardzo źle..ale wiem,ze nie moge tam przesiadywac calymi dniami jak to bylo dotychczas....
Moj aniołek [*]
Podziel się: