reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Marcia gratuluję ciąży i bardzo się cieszę, że wreszcie się udało. Mało tu zaglądam, ale często Was podczytuję. Trzymam krzciuki za zdrowo rosnącą fasolkę i spokojnych 9 miesięcy.

Marcia slicznosci z Twojej fasolki bardzo sie ciesze :) a co do testu obciazenia glukoza robilam go jakos po 26tc mialam 3 razy pobierana krew a zaraz po wypiciu tego swinstwa wyladowalam w lazience... wkrop sobie cytryne jak cos :)
Ania spoznione zyczenia sto lat :)

Oliwier chodzi od 2 tyg jezu ile on ma energii :p i motorek w pupce ;)

Dzieki dziewczyny za odpowiedzi apropo skory ;) Mąż się smieje ze mi zafunduje naciaganie tu i tam jak dzieci urodze jesli bedzie mi to tak przeszkadzalo ;)

Marcia, super ze z dzidzia wszystko dobrze, progesteron piekny i maluch tez :)

Ania, najlepszego! :) A co do staran, to nie, Męża mam ciagle obok, ale ze wzgledu na ta moja prace postanowilismy pare miesiecy wstrzymac staranka.:(

Martusia, gratuluje chodzacego synka :D Na pewno masz teraz wesolo i latasz ciagle za nim ;)

Czekam na druga wizyte ale odebralam progesteron i jest 38,8 :-) tydzien temu byl 27,1 wiec bardzo sie ciesze.

no i juz pewnie spokojniejsza jestes :) oj jak ja pamietam te stresy przy badaniach :(

Dzieki dziewczyny za odpowiedzi apropo skory ;) Mąż się smieje ze mi zafunduje naciaganie tu i tam jak dzieci urodze jesli bedzie mi to tak przeszkadzalo ;)

Marcia, super ze z dzidzia wszystko dobrze, progesteron piekny i maluch tez :)

Ania, najlepszego! :) A co do staran, to nie, Męża mam ciagle obok, ale ze wzgledu na ta moja prace postanowilismy pare miesiecy wstrzymac staranka.:(

Martusia, gratuluje chodzacego synka :D Na pewno masz teraz wesolo i latasz ciagle za nim ;)

dzieki :p tak Oli to chodzacy wulkan energii doslownie takze odpoczywam jak spi bo jak wstanie to nawet minuty spokojnie nie usiedzi.

kobietki, jak znosicie upaly? ja ciezko :(

reklama
Marcia superrrr:)bardzo sie ciesze i trzymam nadal kciuki za Was:*
Martusia- ja lubie lato,co prawda najmniej je lubie w samochodzie bez klimy:)ale radze sobie calkiem niezle,zwiewne ubrania i woda przy sobie do picia:)
Akeake-zaraz bedziesz na forum dla chudzielcow:)ale nic tak nie ujedrnia skory jak cwiczenia.

A ja dostalam pierwszy okres po porodzie..za tydz mam wizyte u ginekologa...mam nadzieje,ze uslysze dobre wiesci...
Poza tym jestesmy u tesciow.nie bylam na cmentarzu przez caly weekend i jest mi z tym bardzo źle..ale wiem,ze nie moge tam przesiadywac calymi dniami jak to bylo dotychczas....
Moj aniołek [*]

Do góry