reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Sukkub no to mialas rewolucje po glukozie...ja robilam obciazenie nie bedac w ciazy i jakos u mnie to poszlo nie bylo to przyjemne ale przetrwalam . A jaki masz cukie na czczo? Nie mam pojecia czy jest jakis inny sposob

Ja mam wizyte w poniedzialek na 9 ide prywatnie a potem na NFZ.
i wszystko bedzie jasne czy moje dzieciatko przetrwalo spadek progesteronu.
co do cukru to ja se kupilam glukometr i mierze sobie cukier i na czczo i po jedzeniu i tak se pomyslalam ze mozesz kupic sobie taki glukometr bo nie jest drogi i sprobuj zrobic w domu glukoze sie tez kupuje w aptece a w domu zawsze mozesz sie polozyc do tej glukozy mozna dodac soku z cytryny gdzies czytalam

Hej Ania,jak sie udaly wakacje?:)

My bylismy na weekend na dzialce na wsi, troche ciezko, bo i siostra cioteczna w zaawansowanej ciazy ktorej widok dołował, i mam taki piekny plodny sluz którego nie mozemy wykorzystac.. Smutno, no ale trudno.

Marcia, kciuki za jutrzejsza wizyte,oczywiscie czekam na wiesci :)

Mam pytanko do tych z Was ktore sporo schudly, jak radzicie sobie z obwisajaca skora?:( Bo ja zauwazylam u siebie na nogach,brzuchu i ramionach ze mi tluszczyku ubylo a skora wyglada fatalnie... Jakies sposoby? Balsamy ujedrniajace chyba za duzo nie pomoga? Bo juz mnie to wkurza :wściekła/y:

Witam sie wieczorkiem!

ja wczoraj i dzisiaj na dzialeczce bylam wylezalam sie na swiezym powietrzu za wszystkie czasy. Troche mnie gradlo pobolewa mam nadzieje ze nic sie nie rozwinie wipilam wlasnie kubas cherbaty z cytryna i chyba zaraz pojde sie czosnku nawsuwam.

akeake chyba z taka skora to niewiele da sie zrobic wiadomo balsamy, cwiczenia ale to tylko troche moze pomoc i tez wydaje mi sie ze trzeba od razu z dieta zaczac a nie jak juz sie schudnie.
trzymajcie kciuki zebym jutro zobaczyla silnego babelka z serduszkiem :-)

Akeake wakacje trochę za krótkie były, ale na pogrzeb wujka musiałam wracać. A poza tym "wsiowe" klimaty były:)
Marcia innej opcji nie ma jak serce jak dzwon:)
Akeake ja niby aż tak dużo nie schudłam, a na rękach jednak skóra nie wygląda wyjściowo. Tylko faktycznie nic się z tym raczej nie zrobi ot tak. Ej no jak się nie da wykorzystać śluzu??? męża nie ma pod ręką?
Wczoraj pyknęło mi 31 wiosen hihi. Stara dupa jestem wg mojego syna:p

Wrocilam z pierwszej wizyty bo druga okazalo sie ze bedzie po poludniu bo Pani dr zmienila godziny iiiii wszystko ok
biggrin.gif
dzidzia zyje ma prawie 17 mm serduszko bije 182
Zobacz załącznik 575829

reklama
Do góry