Nadalka, oj no xxl, nie mówię że jestem wielorybem jak rok temu, ale xxl jeszcze zdarza mi się nosić, z resztą jak zobaczyłam ostatnie zdjęcia to stwierdziłam że albo nadal ze mną źle, albo bardzo niekorzystnie się ubrałam, bo czasem lepiej w lusterku wyglądam
No i zgadzam się z Tobą z tym, że ludzie poprostu szukają wymówek bo nie potrafią nad sobą zapanować. Sama czasem też to robie
ale tak naprawdę poddaje się łakociom jak brak mi motywacji, do bycia grubym da się przyzwyczaić, a wizja siebie szczupłej jest bardzo odległa i to takie zakęte koło. No... ja ze słodyczy nie mam zamiaru rezygnować, ale teraz kombinuje i racze się jakimiś wynalazkami ze stewią, np, teraz właśnie raczę się stewiowym kakałkiem na chudym mleku
Bardzo za to irytuję się jak widzę w tv jak ludzie poddają się operacji zmniejszenia żołądka. Fajna sprawa, ale tak naprawdę Ci ludzie gdyby się zawzieli to i bez operacji daliby radę...wzystko siedzi w głowie. Ty jesteś najlepszym przykładem tego
Ainhoa piękna ta Twoja Zuzia, zwłaszcza na 2 zdjęciu bardzo mi się podoba. Ile udało mi się schudnąć.. hmm sporo. Waga maksymana ciążowa 106, obecnie 71. Tak bardziej szczegółowo to 18kg ciążowych i 17 przedciążowych. No i od 3 dni jestem na bardziej ścisłej diecie (wcześniej zdrowe jedzonko głównie, ale z wpadkami, teraz nadal zdrowo ale kontroluje węgle i kolacje, nie szaleje mocno bo nadal karmie piersią), bo już mam dość naprawdę tej 7 z przodu, długo waga mi stoi w okolicach 73-71, muszę ją pogonić trochę puki niezafasolkowałam
Życzę powodzenia w gubieniu kg, bo naprawdę jedzenie nie jest warte tych problemów jakie niesie nadwaga.
Sukkub, gratuluje serduszka
akeake, testuj, bo nie wiem czy już gratulować
pietrucha, gratuluje syncia
macie już imię wybrane? na pewno będzie dobrze, czas do września szybko zleci i zaraz będziesz tulić go w ramionach
Kurde, bolą mnie od kilku dni plecy, tzn. cześć ledzwiowa, wiem że to od małej ale nijak nie da się jej nie nosić.. boje się troche co będzie jakbym zaciążyła... pewnie lepiej jakbym z tym zaczekała aż mała zacznie chodzić....