reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Oj dobra,wrzucam tu ale bez twarzy :p Ogladajcie bo moze pozniej usune ;))

IMG_0035.jpgIMG_0039do pokazania.jpgIMG_0069.jpgIMG_0100do pokazania 2.jpg

Załączniki

• IMG_0035.jpg
    IMG_0035.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 96
  • IMG_0039do pokazania.jpg
    IMG_0039do pokazania.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 107
  • IMG_0069.jpg
    IMG_0069.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 102
  • IMG_0100do pokazania 2.jpg
    IMG_0100do pokazania 2.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 91
reklama
Akeake super focie. Widzisz- dużo strachu a jakie efekty potem:) To teraz do roboty z mężusiem hihi.
Ewelinka jak tam pizza?Ależ ja bym chciała poprzytulać maleńką istotkę znowu:) już mi wszystkie "przeciw" poporodowe minęły:)
Kłaczku a jak tam u Was?

Akeake slicznie wygladalas.
ja dzisiaj mialam tak intensywny dzien ze ledwie widze na oczy.

pietrucha przytulanka byly dzien przed owu i w dniu owu ale ja nie licze na cud za duzo sie dzialo i zbila mnie ginka z tropu mowiac ze widzi pecherzyk gotowy do pekniecia a to bylo tydzien po mojej owulce ( moj monitor pokazal wzrost estrogenu a potem lh i mialam objawy owu) ale w sumie nie wiem moze wtedy nie bylo owu jak mi sie wydawalo .....poprostu zbila mnie z tropu a poza tym powiem wam ze przez ostatnie kilka dni to mam jakies dziwne klocie raz prawy jajnik raz lewy to cale podbrzusze pobolewa tak jakos dziwnie .

ide spac dobranoc

Marcia, ania dobrze prawi, moze akurat obie zaskoczymy jak mamy inne sprawy na glowie :D Ale mi sie nic nie chce,len totalny -_- Ale jutro znowu czeka nas sporo zalatwiania wiec sie rozruszamy, musze zrobic fote do nowego dowodu :-D I caly czas sie jaram moja obraczka, ktora tak pieknie komponuje sie z pierscionkiem :p Ehh, powiem Wam, ze na slubie byl moj brat z 17miesiecznym synkiem, i jak mi go dali na kolana to moglam tak siedziec non stop i go nie oddawac :p Smutno mi wtedy bylo, tym bardziej ze musialam wyjasniac ploty ze nie,nie jestem w ciazy,tylko jestem gruba,ehhh.

No ale niewazne, teraz trzeba trzymac kciuki za Dzewelajne i jej malucha:tak: Ktora tam nastepna sie bedzie rozpakowywac?:)

akeke powiem tylko tyle WYGLĄDAŁAŚ PRZEPIĘNIE!!!!!!

z nazwiskiem to jest roznie, mi po slubie czasem sie zdarzalo pisac panienskie hahaha ale mąż sprowadzil mnei na ziemie w szybkim tempie
:-)

dzewelajna kcukacy mnie bola od trzymania ich,rozpakowuj sie szybciej

akeke i marcia za was trzymam w drugiej rece kciuki,tez byscie sie pospieszyly :p:-D

e e e ... nie tak szybko :-D dajcie mi jeszcze nacieszyc sie spokojem w domu :-D
utro na 17 do szpitala a w czwartek rano ciachanie ... ehhhh....

Hej hej:)

dzewelajna :) Fajnie, już będziesz tulić jutro maluszka..a nie brzuszek :)
akeake - ojjj laska, ale pięknie!! :) Super,czekam na zdjęcia z głowami na priv ;-)
marcia i akeake - cholera, oby zaskoczyło tym razem :)))))) Mocno zaciskam za Was kciuki:*

Długi weekend przed nami, dla mnie w sumie żadna różnica, bo i tak sama w domu... jakoś w czwartek ma przyjechać bratowa z dzieckiem i brat drugi z żoną i dzieciakami, no i moi rodzice będą...więc nudzić się nie będę na pewno.. ale męża nie ma..kicha:/

reklama
Do góry