reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
WIADOMOŚĆ Z OSTATNIEJ CHWILI!!!!!!!!!!

2013_05_02_09.25.13.jpg
Dzień dobry. Jestem Tobiasz. Mam aż 3600 g i 53 cm których nie zawaham się użyć. Jestem z wami od 9.15. Pozdrawiamy.

EWELINKO GRATULACJE!!!!! JEST PRZECUDNY SPISAŁAŚ SIE NA MEDAL!!!

WITAMY NBA ŚWIECIE TOBIASZKU

gratulki.jpegimages.jpeg

Załączniki

• 2013_05_02_09.25.13.jpg
    2013_05_02_09.25.13.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 92
  • gratulki.jpeg
    gratulki.jpeg
    8,9 KB · Wyświetleń: 66
  • images.jpeg
    images.jpeg
    10,8 KB · Wyświetleń: 51
dzewelajna !!! BRAWO MAMUSIA!!!:*
460,460,90,2,0;bgadd noshade.FFF4EF;sharpen 1_27-02-2012 226.JPG

Załączniki

• 460,460,90,2,0;bgadd noshade.FFF4EF;sharpen 1_27-02-2012 226.JPG
    460,460,90,2,0;bgadd noshade.FFF4EF;sharpen 1_27-02-2012 226.JPG
    44,3 KB · Wyświetleń: 25
dzięki wam bardzo. Tobiasz przy cc Zachłysnal się wodami płodówymi i ma jakieś zmiany na płucach. Dostaje antybiotyk i pozostaje na obserwacji u pielęgniarek. Wczoraj miałam go raz a dziś dwa razy na półtorej godz. Od jutra może będzie u mnie na stale a tylko na Antybiotyk będzie tam wracał. Pokarmu za bardzo narazie nie mam ale próbujemy. W poniedz ma być radiolog i ma zobaczyć to prześwietlenie płuc. Podejrzewam ze najwcześniej wyjdziemy ze wtorek. Jak nie później.

Ojej... Trafilam na fajny moment! Gratulacje!! Maly lobuz sie zachlysnal, bo za szybko zabieral sie za oddychanie - no, po prostu chcial juz sam! Bedzie dobrze - to silny chlopczyk.

Ewelinka wszystko bedzie dobrze moja Pati sie zachłysnęla przy porodzie smółką wprawdzie miała zapalenie płuc ale wszystko dobrze sie skończyło wiec na pewno Tobiasz szybko dojdzie do siebie. jeszcze raz gratulacje!!

Ewelinko - trzymamy kciuki, żebyście spędzili dzisiaj już jak najwięcej czasu razem i jak najszybciej zdrowi wrócili do domku!:*

Dziewczyny jak u reszty? Każda się weekenduje? Coś cisza tu nastała... :>

reklama
Dzewelajna Gratulacje, głowa do góry, wiesz, że to silny mężczyzna i da sobie z tym radę tym bardziej, że jesteście pod dobrą opieką :) Także kawał syna Ci się urodził ;) a tak mówili, że mały będzie :p Trzymaj się mocno i baby bluesowi się nie daj ;) a pokarm przyjdzie, jak tylko maluszek będzie przy Tobie :)

Do góry