reklama
madzialenka1988
Fanka BB :)
Załączniki
P
_pietrucha_
Gość
dzewelajna
dzięki wam bardzo. Tobiasz przy cc Zachłysnal się wodami płodówymi i ma jakieś zmiany na płucach. Dostaje antybiotyk i pozostaje na obserwacji u pielęgniarek. Wczoraj miałam go raz a dziś dwa razy na półtorej godz. Od jutra może będzie u mnie na stale a tylko na Antybiotyk będzie tam wracał. Pokarmu za bardzo narazie nie mam ale próbujemy. W poniedz ma być radiolog i ma zobaczyć to prześwietlenie płuc. Podejrzewam ze najwcześniej wyjdziemy ze wtorek. Jak nie później.
Ewelinka wszystko bedzie dobrze moja Pati sie zachłysnęla przy porodzie smółką wprawdzie miała zapalenie płuc ale wszystko dobrze sie skończyło wiec na pewno Tobiasz szybko dojdzie do siebie. jeszcze raz gratulacje!!
P
_pietrucha_
Gość
Ewelinko - trzymamy kciuki, żebyście spędzili dzisiaj już jak najwięcej czasu razem i jak najszybciej zdrowi wrócili do domku!:*
Dziewczyny jak u reszty? Każda się weekenduje? Coś cisza tu nastała... :>
Dziewczyny jak u reszty? Każda się weekenduje? Coś cisza tu nastała... :>
reklama
Indziorka
Dzewelajna Gratulacje, głowa do góry, wiesz, że to silny mężczyzna i da sobie z tym radę tym bardziej, że jesteście pod dobrą opieką Także kawał syna Ci się urodził a tak mówili, że mały będzie Trzymaj się mocno i baby bluesowi się nie daj a pokarm przyjdzie, jak tylko maluszek będzie przy Tobie
Podziel się: