Hej Wam
Akeake Dzięki za pamięć, nie odzywałam się bo czasu nie miałam i zaraz wyjaśnię dlaczego
czytać podczytywałam czasem w nocy o północy jak byłam w stanie, ale ostatnimi czasu więcej zamieszania niż ze ślubem
P.S. ja bym wybrała sukienkę bez rękawów, bo nie lubię, a poza tym to też mój typ
U nas ciężko, młodej objawia się najprawdopodobniej alergia wziewna na pyłki wszelakich roślin (czyli po mnie to ma:/) oczy czerwone i na kroplach jedzie, katar sienny, wysypka na twarzy... na szczęście już podleczona, ale od leku przeciwalergicznego (prawdopodobnie) kupka ze śluzem i dzisiaj była nawet nitka krwi
także dzisiaj syrop odstawiam, bo dla niej dużo bardziej męczące są kłopoty brzuszkowe niż ta alergia cała
Oprócz tego organizujemy chrzciny- w sobotę 20 będą, więc urwanie dupy jest
przynajmniej formalności z księdzem załatwione
no i mój zaczyna chcieć ślubu kościelnego
Julka rośnie, zmienia się , zajmuje coraz więcej czasu nam
najchętniej by już siedziała, ale nie pozwalam tylko czasem półleżąc na mnie może pobyć
Noce ok, tej obudziła się o 4 cyc i spać dalej, a tak to do 6 śpi od ok 21:30
a później do 9
także już nawet żywa chodzę
no i właśnie czasu tak na prawdę brak nie przez dziecko, a wycieczki do lekarzy
chirurg (paznokcie wrastające i jeden strasznie zaropiał :/ ), pediatra, pulmonolog, neurolog, laryngolog, ortopeda (na szczęście już wszystko ok
także atrakcji co niemiara
Ja prawie nie jem, piję wodę i tyję... muszę się ze sobą wybrać do endo bo dosłownie z powietrza chyba mi się ten tłuszcz odkłada, bo dalej karmię piersią i w ogóle z wózkiem to kilkukilometrowe wycieczki, a waga codziennie w górę... chyba że się woda w organizmie zbiera, a co najśmieszniejsze to rozmiary mniejsze zakładam
i ja się pytam o co chodzi
Dzewelajna No i torba ma czekać
ja swojego już z firankami przegoniłam
okna prawie wszystkie czyste, ogólnie ostatnio samo z siebie nam się zebrało na porządki
kurcze kciuki trzymam już za spokojne rozwiązanie
Pietrucha Cudny orzeszek
to tak cieszy strasznie... a jeszcze bardziej cieszy zobaczenie go później w całej okazałości i przytulenie
i ja już troszkę Ci brzuszka zazdraszczam
Następnego dzidziola mi się chce
ale organizm musze najpierw fest ogarnąć bo problemy z raną dalej się ciągną za mną :/
Kłaczek Dobrze, że już w domku zdrowi
ulżyło
Marcia Ja sobie piżama party u siebie nie wyobrażam
także podziwiam, że o 20 nie powiedziałaś to do domów spać
Muffinka Witam i super wyglądałaś
gdzie Ty te kg masz? zdradź patent
Ech i więcej "nowych" nie pamiętam :/ Ale wszystkim brzuchatym zdrówka i spokojnego stanu błogosławionego, starającym się, żeby się dorobiły tego czego pragną i ogólnie pozdrówka dla wszystkich ;P