reklama
akeake
Fanka BB :)
Kłaczku trzymam kciuki!!! Moze owulke mialas pozniej niz myslisz i ciaza mlodsza jest troche? Bedzie dobrze. Nic na usg nie bylo czy po prostu pecherzyk bez zarodka? Czesto sie tak zdarza,nie martw sie, fasolka napewno sie pojawi a beta wyjdzie super
I mam takie pytanko do Was, czy ktoras w okolicy owulacji, lub niedlugo po miala bolace sutki ze sie nie da ich dotknac nie mowiac o ocieraniu stanikiem?? Bo juz szalu dostaje,wrr.
I mam takie pytanko do Was, czy ktoras w okolicy owulacji, lub niedlugo po miala bolace sutki ze sie nie da ich dotknac nie mowiac o ocieraniu stanikiem?? Bo juz szalu dostaje,wrr.
dzewelajna
kłaczku trzymaj się będzie dobrze. u mnie w 7 tyg czy 8 na usg była jedynie przestrzeń bezechowa, cokolwiek to znaczy. i też schizy dostawałąm jak nie wiem - same pamiętacie. a potem ni stąd ni zowąd pojawił się i zarodek i serducho.
u mnie mister katarrrr powrócił. nie dość ze przez łobuza ciężko mi się oddycha to jeszcze ten katar wstrętny. nie lubie nie lubie nie lubie, ale cóż.....
u mnie mister katarrrr powrócił. nie dość ze przez łobuza ciężko mi się oddycha to jeszcze ten katar wstrętny. nie lubie nie lubie nie lubie, ale cóż.....
Kłaczku wiadomo- łatwo mówić jak Cię coś nie dotyczy osobiście. Ale powiem tak: moja siostra była w ciąży o 3 tyg starszej niż ja. regularne cykle i bla bla bla. poszła na usg dopiero w 8-9 tyg bo tak dostała termin. i wspaniała pani gin stwierdziła(pierwsza ciąża u siostry- zero pojęcia) żeby sie nie przywiązywała, bo puste jajo płodowe. a teraz mam cudną chrześnicę ur. w 42 tyg ciąży.
Się nie martw kochana
Się nie martw kochana
Ja mam regularne, 26/27 dni cykle i owulke mialam typowo - pilnowalam tego...W sumie nie zywie jakiejs wiekszej nadziei. Jesli sie jeszcze uda, to bedzie super, bajecznie, cudownie, ale jesli nie, to chyba juz wiecej nie bedziemy probowac.
akeake
Hejka
Jak tam u Was dzisiaj? Marcia, gdzie sie podziewasz? Widze ze u Ciebie dalej plamienie, przykro mi ;( W sumie to faktycznie dziwne te plamienia jak bierzesz tyle progesteronu. A one jakie sa,brazowe czy jakies inne? Bo brazowe podobno za malo progesteronu a inne to moze jakies inne hormony szwankuja,sama nie wiem...
Kłaczku, jak tam beta? Dalej trzymam za Ciebie mocno kciuki!
Indziorka, hehe, moze masz racje, teraz licze na to ze w koncu dostane okres,bo staranka i tak byly nie w czas
Jak tam u Was dzisiaj? Marcia, gdzie sie podziewasz? Widze ze u Ciebie dalej plamienie, przykro mi ;( W sumie to faktycznie dziwne te plamienia jak bierzesz tyle progesteronu. A one jakie sa,brazowe czy jakies inne? Bo brazowe podobno za malo progesteronu a inne to moze jakies inne hormony szwankuja,sama nie wiem...
Kłaczku, jak tam beta? Dalej trzymam za Ciebie mocno kciuki!
Indziorka, hehe, moze masz racje, teraz licze na to ze w koncu dostane okres,bo staranka i tak byly nie w czas
Jestem tylko jakos nie mialam natchnienia do pisania, przezywam kolejna porazke . Te moje plamienia to takie zywo czerwone, byla i normalna zywa krew. Natsepny cykl nie wezme tego progesteronu i zobacze cosie bedzie dzialo bo ja przed braniem tego gowna plamienie mialam dzien przed okresem a nie 4-5 wiec moze to byc zwiazane z tym progesteronem. Mysle ze nastepny cykl odpuszcze calkowicie , skupie sie na tej torbieli jak zastrzyk nie pomorze to zapisze sie do szpitala na laparoskopie albo pojde prywatnie zaplace i pozbede sie tego gowna raz na zawsze. Tak poza tym to jak zwykle mam dola , czuje zblizajaca sie wredote, wczoraj chodzilam i szukalam co bym zjadla, sprawa byla trudna bo oczywiscie najleprzym rozwiazaniem byloby cos slodkiego ale ja sie trzymam i nie jem od 11 02 slodyczy i jestem z siebie dumna
reklama
Podziel się: