Kłaczku, ale super zestaw
To młody ma pewnie co robic i sie dziecko nie nudzi
Moj bratanek w wieku Karola ostatnio pokochal blender
Musial mame chyba podpatrzec,bo wie w ktorej szafce szukac,wyciaga go,(oczywiscie bez pradu,ostrzy itd), wsadza w miske i robi "brrrru brrrru"
) A kicia mam nadzieje ze nie bedzie umiala sie wyplatac z kubraczka to i szwow nie ruszy,choc zaczyna ja irytowac,bo ma skrepowane ruchy i nie moze se umyc
Indziorka, hehe,no to fajna historia u Was, pewnie ze z jednej pensji sie da wyzyc jakos,tylko zalezy jaka ona jest
Bo za tysiaka to mogloby byc cienko chyba. Mnie zwykle rpzed okresem cycki tylko swedzialy sporadycznie,a to teraz to same czubki ze tak powiem,jak stanik zaloze i sie ocieraja to fajnie nie jest. Ale w sumie mysle ze po prostu hormony i organizm mi wracaja na normalny tor i tak to wyglada,niemniej zatestuje w przyszlym tygodniu
Marcia, przykro mi ze wredota sie rozkreca, moze faktycznie przyszly cykl calkiem olej tylko pilnuj kiedy mniej wiecej sie starac i zobaczymy..A waga piekna, gratuluje, u mnie tez jakis spadek niby,ale w sumie nie waze sie regularnie zeby widac bylo,raz jest tak,a zaraz inaczej,potem znowu ta wczesniejsza waga
Ale od stycznie fakt, ze 2 kilo mi chyba zeszlo. Trzymaj sie!