reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Marcia, kurcze moze jak pozbedziesz sie tej torbieli to te plamienia znikna.. też kiedyś zawsze miałam plamienia przed @, a teraz to juz nie wiem bo tak dawno nie mialam naturalnego okresu, ale zwykle to byly 1-2 dni, ale pewne różnie to bywa. Przykro mi ze znowu nie po Twojej mysli :( Ale gratuluje niejedzenia slodyczy,ja jakos nie potrafie i czasem cos musze podjesc ;( Od dzis nie mam metformaxu zobaczymy czy cos bedzie sie dzialo dziwnego, oby nie.

Kłaczku, aha.. zapomnialam ze tam u Ciebie to inaczej wszystko, To oby do środy, choc zdaje sobie sprawe ze dla Ciebie to pewnie wiecznosc

A ja jak glupia siedze i szukam jakie sa szanse na ciaze jak byl seks 4-5 dni przed skokiem :p Ale to tylko zeby sie oderwac od wnerwiania ze wszystko jak zwykle za pozno i chce zamawiac zaproszenia slubne, a tu dupa bo sie czeka minimum 2 tyg. chyba ze sie doplaci drugie tyle,wrr.

I jestem w szoku patrzac na ten moj skok, i tempki wysokie i nie wierze... oby sie z tego @ wyklula to potwierdzi ze owu byla.

reklama
Hej dziewczyny:)
Ja kolejny dzień sama do 20tej z dziećmi... już mi zaczyna na dekiel walić, bo za dużo czasu na przemyślenia mam. A przy absorbującym maluchu niewiele da się ogarnąć w chałupie... choć w sumie murzynki na plecach z dzieckiem po wodę zasuwają... zaraz wybieramy się na spacer i przy okazji obejrzymy próbę Kuby- taneczną:)
Miłego popołudnia.

Akeake a jakie zaproszenia wybrałaś?? ja mam fisia na tym tle bo uwielbiam takie pierdoły i swoje sama robiłam i pudełeczka na migdałki też i etykiety na alkohol hehe. ależ miałam wtedy frajdę.podrzuć linka to oko nacieszę:)

Ania, wybraliśmy takie Eleganckie Zaproszenia Ślubne -Viktoria +KOPERTA (3045994205) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. te pierwsze z motywem lawendy :) Podobaja mi sie i cena tez przystepna wiec mam nadzieje ze na zywo ladne. Tez chcialam robic sama ale malo czasu mamy i nie mamy dobrej drukarki. A lawenda bo przyjecie mamy w restauracji o nazwie La Vende ktora jest urzadzona w takim prowansalskim stylu, wiec pomoglo mi to w koncu sie zdecydowac na jakis wzor bo wczesniej mialam tysiac ulubionych typow ;)

Akeake Ja w niepłodny zaszłam ;)

Kłaczek Oby było dobrze :)

Marta Słońce jest i na słońce wybywaj, a nie w depresje wpadaj ;)

Ania Ja z młoda prawie cały czas sama jestem i zastanawiam się czy potrafię jeszcze z dorosłym człowiekiem jeszcze porozmawiać :p

A to Julcia ze wczoraj przed wyprawą na zakupy ;)

DSCF0211.jpg

Indziorka, jaka Julcia slodka :D A jaki czadowy macie..nie wiem,spiworek? To na czym mala lezy :p Mowisz ze w nieplodne? No zobaczymy co to u mnie wyjdzie w koncu...

Mam kicie po sterylce dzis, makabra,taka bidulka :( Chcialaby skakac na polki,fotele itd,a musze jej przeszkadzac w tym i bede miala cala nocke z glowy...chyba sie teraz zdrzemne jak ona padla,ehh. I gardlo mnie znow boli,a dwa dni temu skonczylam leki brac,ekstra.

Akeake, zamknij ja w pomieszczeniu bez mozliwosci skakania. Przydalaby Ci sie klatka wystawowa, ale jak nie masz to trudno... Im mniejsza przestrzen teraz, tym lepiej - tyle zeby miski, kuwetka i legowisko.

Moje oslatko dorwalo sie do narzedzi i widze ze srubokret ma chyba w instynkcie bo wkreca sruby az piszcza. Toz mlotka nie umie uzyc, ale srubokretem kreci jak stary.:-D

Kłaczku, skrycie liczyłam na Twoja rade :D Dziekuje, wlasnie jej uszykowalam w przedpokoju kilka miejsc do lezenia, duzo wody i kuwetke i tam nie ma szafek,szaf,polek,krzesel,lozek ani nic innego na co ona chce co chwile wskakiwac. Pewnie bedzie sie darla,bo nie lub byc sama ale lepsze to nic ganiac za nia cala noc. A Karolek jak ładnie wdal sie w tatusia :D Ja zaczynam sobie robix nadzieje :( Bo cycki nie przestaja bolec, brzuch jakos dziwnie cmi, ale w sumie nie wiem juz czy by bylo dobrze jakby sie udalo bo Moj chyba straci prace niedlugo :(

reklama
Do góry