reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Nie pozwoli!:-p Gnidulec poszedl spac o 10:00 :)szok:) i spal 3 godziny, po czym prezentuje wersje zywczyk. No, moze nie do konca bo chorutki sie zrobil, przydusilo go, musialam salbutamol podac, ale o spaniu mowy nie ma. Spanie to ja mialam do woli w ciazy z nim, a teraz to on ma swoje prawa. :-)

Cuda cuda! Przenioslo mi owulke na pare dni temu, wyglada to ladnie, watpie ze to antybiotyk az tak by zmienial tempke, do tego te bolace sutki,wyczytalam ze wlasnie w okolicy owu swiadczy to o wzroscie progesteronu. Kurcze,dziewczyny, nie wierze w to, ale by bylo super jesli we wtorek na wizycie gin dalby rade potwierdzic czy owu byla. Fakt ze staranka znowu nie o czasie, ale teraz to tylko mi na zdolnosci do owulacji zalezy.. Moze w koncu ten cykl sie skonczy. Milej niedzieli! :)

No akeake widzialam wlasnie ze ci tempka wystartowala takze kciukasy.

ja raczej znowu sie nie nastawiam bo dzisiaj rano zauwazylam niewielkie plamienie jak zwykle i sie tak wkurzylam ze ryczalam z rana bo myslalam ze biorac taka dawke progesteronu to powinno obejsc sie bez progesteronu a tu gowno takze jestem znowu w dolku

Marcia, kurcze, przerabane z tymi plamieniami :( Ale zycze Ci aby to byla implantacja :D Ale ten czas leci,ty juz konczysz kolejny cykl a ja dalej sie mecze;( Oby mi sie udalo jutro do gina zapisac.

Witam poniedziałkowo:)
Marcia jak tam sytuacja na froncie??? trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kłaczku a jak u Was? Młodemu przeszło?
Akeake może i u Ciebie coś się zmieni na plus:)
Miłego dnia życzę. Ja rozpoczynam kolejny tydzień urlopu... za 6 tyg do pracy.... jak ja moje maleństwo zostawię to nie mam pojęcia...

Na tyle ze nie podaje od wczoraj wziewow. Z nosa sie leje, kaszle, ale sie nie dusi, wiec lepiej... No i przespal dzis niezle noc.

reklama
Do góry