reklama
Nie pozwoli! Gnidulec poszedl spac o 10:00 szok i spal 3 godziny, po czym prezentuje wersje zywczyk. No, moze nie do konca bo chorutki sie zrobil, przydusilo go, musialam salbutamol podac, ale o spaniu mowy nie ma. Spanie to ja mialam do woli w ciazy z nim, a teraz to on ma swoje prawa. :-)
akeake
Fanka BB :)
Cuda cuda! Przenioslo mi owulke na pare dni temu, wyglada to ladnie, watpie ze to antybiotyk az tak by zmienial tempke, do tego te bolace sutki,wyczytalam ze wlasnie w okolicy owu swiadczy to o wzroscie progesteronu. Kurcze,dziewczyny, nie wierze w to, ale by bylo super jesli we wtorek na wizycie gin dalby rade potwierdzic czy owu byla. Fakt ze staranka znowu nie o czasie, ale teraz to tylko mi na zdolnosci do owulacji zalezy.. Moze w koncu ten cykl sie skonczy. Milej niedzieli!
No akeake widzialam wlasnie ze ci tempka wystartowala takze kciukasy.
ja raczej znowu sie nie nastawiam bo dzisiaj rano zauwazylam niewielkie plamienie jak zwykle i sie tak wkurzylam ze ryczalam z rana bo myslalam ze biorac taka dawke progesteronu to powinno obejsc sie bez progesteronu a tu gowno takze jestem znowu w dolku
ja raczej znowu sie nie nastawiam bo dzisiaj rano zauwazylam niewielkie plamienie jak zwykle i sie tak wkurzylam ze ryczalam z rana bo myslalam ze biorac taka dawke progesteronu to powinno obejsc sie bez progesteronu a tu gowno takze jestem znowu w dolku
Witam poniedziałkowo
Marcia jak tam sytuacja na froncie??? trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kłaczku a jak u Was? Młodemu przeszło?
Akeake może i u Ciebie coś się zmieni na plus
Miłego dnia życzę. Ja rozpoczynam kolejny tydzień urlopu... za 6 tyg do pracy.... jak ja moje maleństwo zostawię to nie mam pojęcia...
Marcia jak tam sytuacja na froncie??? trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kłaczku a jak u Was? Młodemu przeszło?
Akeake może i u Ciebie coś się zmieni na plus
Miłego dnia życzę. Ja rozpoczynam kolejny tydzień urlopu... za 6 tyg do pracy.... jak ja moje maleństwo zostawię to nie mam pojęcia...
reklama
Podziel się: