U mnie tez nudy , tez nie ma co pisac. staram sie nie nakrecac bo juz tyle razy sie rozczarowałam ze sie tym razem jak sie nie udało to sie podłame na maxa i jeszcze wtedy czeka mnie widmo polowania odpowiedniego momentu na podanie tego zastrzyku zeby spowodowac pekniecie tej torbieli co pewnie i tak nie zadziała i w koncu wyladuje na stole operacyjnym bo 6,5 cm to nie mało , a dzisiaj wogle mialam taki sen ze bylam w szpitalu i mieli mi zrobic laparoskopie i tak to u mnie , mam wisielszy humor , chce mi sie spac i jestem ogolnie zła
reklama
Juz Cie oswiecam... Jak zaszlam w ciaze z Karolem to ja slabokoscielna, ale wierzaca jestem - po prostu nie dogaduje sie z instytucja - dosc ze autorytetem dla mnie byl zawsze JPII i zaczelam z Nim pewnego rodzaju dyskusje. W sumie to nawet handelek. Mianowicie, prosilam Go o opieke nad tym malym czlowieczkiem we mnie i to mi dalo spokoj, ale zeby nie bylo ze tylko cos chce, to obiecalam, ze jak urodze chlopca, damy mu na imie Karol. I jak czasem dostawalam paniki, to zaczynalam "rozmowe" - pomagalo... A maly od poczatku czesto tak wlasnie spi i ja mam ciarki jak to widze.
akeake
Fanka BB :)
Witam z rana
U mnie dziwy, temp dzis skoczyla, ale mysle ze to jednorazowy wybryk. Co prawda troche niewyspana noc,ale mierzylam po przepisowych 3 h snu, zreszta niewyspanie zwykle mi obnizalo a nie podwyzszalo. Poza tym od wczoraj biore antybiotyk moze on tak wplywa,ale znowu tez po zadnych lekach poza luteina nie widzialam jakis zmian w temoeraturze. Śluzu takiego rozciagliwego jak ostatnio juz raczej nie widze wiec moze to to?? Ale by bylo cudownie jakby w koncu owu... Ale juz mialam w tym cyklu z 10 podejsc do owu Eh, oby jutro tez byla wysooka..
U mnie dziwy, temp dzis skoczyla, ale mysle ze to jednorazowy wybryk. Co prawda troche niewyspana noc,ale mierzylam po przepisowych 3 h snu, zreszta niewyspanie zwykle mi obnizalo a nie podwyzszalo. Poza tym od wczoraj biore antybiotyk moze on tak wplywa,ale znowu tez po zadnych lekach poza luteina nie widzialam jakis zmian w temoeraturze. Śluzu takiego rozciagliwego jak ostatnio juz raczej nie widze wiec moze to to?? Ale by bylo cudownie jakby w koncu owu... Ale juz mialam w tym cyklu z 10 podejsc do owu Eh, oby jutro tez byla wysooka..
reklama
Podziel się: