reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

U mnie tez nudy , tez nie ma co pisac. staram sie nie nakrecac bo juz tyle razy sie rozczarowałam ze sie tym razem jak sie nie udało to sie podłame na maxa i jeszcze wtedy czeka mnie widmo polowania odpowiedniego momentu na podanie tego zastrzyku zeby spowodowac pekniecie tej torbieli co pewnie i tak nie zadziała i w koncu wyladuje na stole operacyjnym bo 6,5 cm to nie mało , a dzisiaj wogle mialam taki sen ze bylam w szpitalu i mieli mi zrobic laparoskopie i tak to u mnie , mam wisielszy humor , chce mi sie spac i jestem ogolnie zła:angry:

reklama
Juz Cie oswiecam... Jak zaszlam w ciaze z Karolem to ja slabokoscielna, ale wierzaca jestem - po prostu nie dogaduje sie z instytucja - dosc ze autorytetem dla mnie byl zawsze JPII i zaczelam z Nim pewnego rodzaju dyskusje. W sumie to nawet handelek. ;) Mianowicie, prosilam Go o opieke nad tym malym czlowieczkiem we mnie i to mi dalo spokoj, ale zeby nie bylo ze tylko cos chce, to obiecalam, ze jak urodze chlopca, damy mu na imie Karol. I jak czasem dostawalam paniki, to zaczynalam "rozmowe" - pomagalo... A maly od poczatku czesto tak wlasnie spi i ja mam ciarki jak to widze.

Witam z rana ;)

U mnie dziwy, temp dzis skoczyla, ale mysle ze to jednorazowy wybryk. Co prawda troche niewyspana noc,ale mierzylam po przepisowych 3 h snu, zreszta niewyspanie zwykle mi obnizalo a nie podwyzszalo. Poza tym od wczoraj biore antybiotyk moze on tak wplywa,ale znowu tez po zadnych lekach poza luteina nie widzialam jakis zmian w temoeraturze. Śluzu takiego rozciagliwego jak ostatnio juz raczej nie widze wiec moze to to?? Ale by bylo cudownie jakby w koncu owu... Ale juz mialam w tym cyklu z 10 podejsc do owu :p Eh, oby jutro tez byla wysooka..

Witam i ja !

U mnie dzisiaj temperatura po 5 wyniosla 36,71 wiec ok.
Akeake trzymam za ciebie kciuki zeby tym razem okazalo sie ze to owu.

Dziewczynki gdzie jesteście???
U nas już na pełnych obrotach, bo Lenka ledwo oczy otworzy to nawija i śpiewa sobie. ehh wygadane mam dzieciaczki:)
miłego dnia życzę

reklama
Jestem i ja, oczywiscie obudzilam sie o 5 i po spaniu, nie wiem co sie dzieje z tym moim spaniem chodze spac 22-23 budze sie o 5-5:30 w dzien drzemka i tak od kilku dni

Do góry