reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Iza poszukaj czulego testu ciazowego o czulosci 10 mlU/ml to moze cos pokazac.

martusia rozumiem ze nie masz czasu bo z takim maluszkiem nie mozna sie nudzic . Bede was podgladac na fb.

klaczek jak tam? Siknelas po raz kolejny na testa czy juz odpuscilas? A jak u ciebie waga, z jakiego pulapu starujesz tym razem?

reklama
Iza, tez bym poczekala,troche za wczesnie jeszcze. A co do testow o czulosci 10 to ja kupuje takie za piątaka w tesco albo kauflandzie firmy pepino ;) jeszcze nigdy nie zawiodly wiec chyba sa ok.

Kłaczek, ekstra wozek, fajnie ze juz bylas u GP i mam nadzieje ze otocza Was dobra opieka :)

Marcia, nieustannie trzymam kciuki za Ciebie :) Kto wie,moze dolaczysz do Kłaczka niedlugo.

U mnie jak jest widac na moim wykresie,nie chce mi sie tego nawet komentowac bo brak slow i prosze nie mowcie zebym testowala, jak dla mnie za niskie te tempki i nawet teraz juz nie jestem pewna czy ten sluz wtedy to mozna bylo zaliczyc jako plodny. Okropnie sie czuje,codziennie rycze,Moj ma mnie dosc, przypaletalo sie jakies przeziebienie i jeszczenam doszlo pare problemow przez niekompetencje glupich ludzi ze szok :( Eh, trzymajcie sie!

kłaczek nie jest tak zle. zaraz dojda ci jakies mdłości niechec do jedzenia i poleci pare kilo zobaczysz.
akeake dziekuje ci za słowa otuchy i przykro mi ze u ciebie sie tak pieprzy, ja generalnie wczoraj znowu pociełam sie ze swoim o to samo i powiedziałam sobie ze ten cykl odpuszczam, przestaje mierzyc temperature i nie bede zmuszac mojego , robie tylko te testy clearblue bo sa po terminie i chce zobaczyc czy dzialaja i teraz sie troche wystraszyłam dziewczyny bo generalnie czuje ze owu sie zbliza bo mam mokro w majtakch i zaczynam sie czuć pełna i teraz własnie zobaczyłam ze śluz jest z krwią :-( nigdy tak nie miałam i nie wiem co sie dzieje. Moze ta torbiel pękła? Jak myslici skąd ta krew? Takze ten cykl mam w plecy , tez se poryczałam troche ale pomyslałam ze moze uda mi sie troche jeszcze schudnąc i dobic do 90. narazie trzymam sie postanowienia na post i nie tykam słodyczy i najfajniejsze jest to ze mi sie nie chce:tak:

Ja i niechec do jedzenia... Chcialabym!

Wozek prowadzi sie jak pijana qrwa po plantach. Fajnie na rownym, jesli chodnik jest nachylony w kierunku jezdni, wozeczek natychmiast zaczyna zbaczac w dol. Nie nadaje sie zupelnie do trawersowania. Wszystlp cacy, tylko ten jeden szczeghol do kitu.

Nawet jesli bywaly mdlosci, to niezbyt dokuczliwe i niedlugo, zwykle mialam "pod kokarda", ale rzyganko z rzaaadka. Apetyt zawsze! I to z pomyslami!

reklama
Marcia, rozumiem co czujesz, ja tez juz mojego nie zmuszam bo tylko ja sie z tym zle czulam,trudno :( zreszta narazie i tak nic by z tego nie bylo. A Tobie moze takie odpuszczenie pomoze i troche odetchniesz. A krew w sluzie jesli jej nie duzo to moze wlasnie okoloowulacyjne krwawienie albo ta torbiel,tylko chyba jakby torbiel to by bylo wiecej. A ta torbiel to masz krwotoczna ze pomyslalas o krwi? Bo zwykle sie wchlaniaja takie zwykle chyba a nie pekaja. Zobaczymy, moze w razie watpliwosci skonsultuj to z lekarzem. A ja w czwartek/piatek chyba pojde zbadac progesteron to bede widziala czy jestem po owu czy nie.

Ale mnie dzis muli strasznie, nie wiem czy znowu po metformaxie czy cos zjadlam nie takiego. Oznak zblizajacej sie @ nadal brak poza leciutkim cmieniem podbrzusza, ciekawe jak jutro temp bedzie,jesli nadal powyzej lini to juz bedzie totalny dziwoląg.

Do góry