reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Dzień dobry dziewczynki!

Indziorka julka śliczna:-)
akeake ja to miałam i mam takie pogrubiałe żyły pod kolanem które sa wyczuwalne pod reką i na takie bole nóg zawsze mi pomagały masci z heparyny w aptekach jest tego pełno tylko patrz zeby była jak najwyzsza dawka heparyny bo moze byc 250 albo 1000 wiec ja zawsze kupuje ta wieksza

reklama
Hej Wam :)

Ale ta pogoda mnie męczy... wiatr, chwilami deszcz to nie dla mnie, jestem dużo bardziej zmęczona niż normalnie :/ a tu sama z niunią cały czas :/ dobrze, że ona oprócz zabierania daje energię do działania :p na 15 czekam jak na zbawienie, bo wtedy się dowiem, czy jutro wracam na mieszkanie, czy dopiero w piątek...

Miłego dnia ;)

Cześć dziewczyny!
Znów sie melduje u mnie staranka cały czas. Tempka mi świruje w cały swiat więc niewiem co obecnie dzieje sie i w którym etapie cyklu jestem staranka w mierę regularnie i tyle co mogę zrobic do lekarza na jakieś badania chce sie wybrac z miesiąc może dwa. Najbardziej męczą mnie ciagłe myśli o ciąży i dzieciach jakby nic innego nie istanialo ale z kim sie niespotkam to ciagle ten temat sie przewija i jak tu nie myslec o tym.

czeeeeśćććć ... :-)
wiem - wpadłam jak gdyby nigdy nic...
ale proszę o wyrozumiałość... jakoś tak nie mam weny na bb.
u nas wszystko ok. rośniemy "troszkę". waga wróciła do startowej już więc teraz lepiej niech się juz zatrzyma :-) wiem wiem nierealne i jeszcze przed nami tłusty czwartek... poza tym mąż chyba za bardzo o mnie dba jeśli chodzi o słodycze. musze zacząć zwracać uwagę co i ile jem bo przestałam o tym myśleć bo waga była po mojej stronie.
powoli robie zakupy. 2 koszule i 1 pidżamka do karmienia zamówione. Teraz jeszcze licytuje staniki.
wczoraj w reserved w outlecie kupiliśmy Tobiaszowi zajebistą kurtkę przecenioną z 119 na 29 i cudną marynarkę taką a'la twardą sztruksową z 89 na 29. będzie miał do chrztu nawet.. za takie pieniądze to grzech nie brać.
właśnie pałaszuje paluszki cebulowe... i zorientowałam się ze miałam się ogarnąć ...:zawstydzona/y: a tu pół paczki 200 g poszło do brzucha.

co by tu jeszcze....
a no i mie juz wybrane. zostajemy przy Tobiaszu.

mama dziś wróciła z 3 dniowego pobytu w szpitalu po chemii. zobaczymy jak to będzie. na razie czuła się ok. mamy 8 cm kolegę na płucach i przerzuty na opłucną i kręgosłup.

myślałam że zajrze i już wszystkie zaciążyły a tu lipa. dziewczyny brać się do roboty kurcze no !

przesyłam fluidy i pozdrawiamy z bebzonem :-) heh no i z księżną Dorcią ... jak zawsze musiała się załapać :-D

bebzon 1.jpgbebzon 2.jpg

Ostatnia edycja:
No Ewelina w koncu wstawilas brzucha...az sie usmiechnelam jak zobaczylam zdjecie na fb a tu teraz patrze i podziwiam slicznego brzuchola. Ja mam coraz mniej zapalu do tych staranek i tego wszystkiego, strasznie mnie to wykancza psychicznie . Zaczelam 6 cykl staran i caly zapal mnie opuscil. Staram sie trzymac dietki i wczoraj zrobilam ciasto czekoladowe wg. Montignaca i powiem wam ze jest calkiem smaczne zwazywszy ze zrobione jest z 3 tabliczek 70 % czekolady, jajek i 100 ml wody z dwiema lyzeczkami kawy rozpuszczalnej. Ale mam przynajmniej pewnosc ze jak zjem kawalek to nie dosc ze malo kcal to cukru nie podniesie:-D

Ale bebenek...:-)

Moje dziecko dzis kloci sie i rozrabia. Wyslal sms Rajmundowi i bylabym sie nie polapala, gdyby Rajmund nie spytal o co chodzi - dziecie niepismienne wyslalo co mu sie wcisnelo, sensu glebszego to nie mialo. Mowie wiec ze jest psujaczu, lobuziaczu i rozrabiaczu, a on mi na to "ne, ne, ne" i smiech.
I mam wrazenie, ze jak rzuca butelka po stole to chodzi o to, zeby mu pic zrobic... Jakos tak sie to powtarza.

Ewelinko ja juz widzialam wczesniej Twoj fajowski brzuch ale chyba Twoj maz odpisal na moj komentarz...
Iza doczekasz sie i Ty mowie Ci jeszcze chwilka
Klaczek moj niunio tez polubil moj telefon a zwlaszcza wkladanie go sobie do paszczy :p
Indziorka mnie tez taka pogoda meczy ja meteopatka jestem

dziec mnie rozpieszcza spi od 16:10... co on bedzie robil w nocy?...

reklama
Martusia, Karol ma dwa wlasne telefony, ale od kiedy zalatwil wyswietlacze i telefony nie swieca, stracily dla niego caly urok. Bo telefon musi swiecic jak sie nacisnie guziczek, wiec jak tylko ma okazje dorwac sie do mojego telefonu, to ten paluch wyciaga i pyk - srodkowy klawisz.:-D A jak widzi ze lece to tylko ruchy zageszcza.:-D

Do góry