reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

hej

Marcia ja tez po CC jestem i powiem Ci ze znikalam w oczach w pierwsze tygodnie. wazylam 75kg. ale nie boj zaby wszystko wrocilo znowu.

takze troche zazdroszcze tym paniom ktore rodzily i po tym ze byly w ciazy nie ma sladu oprocz malucha :)

reklama
Dzien dobry!

Stwierdzam z przerazeniem ze nasz watek umiera:no: nikt nic nie chce pisac trzeba w koncu zaciazyc to sie moze tu ożywi:-D
U mnie wredota w koncu przyszła popołudniu wiec teraz czekam na jej koniec i na owu. dzisiaj stanelam na wage a tam 95,9 hip hip hura musze jeszcze pare kilo w tym miesiacu zrzucic byloby fajnie te 5,9 no nic dziewczynki uciekam czytac ksiazke miłego dnia

Marcia, to w takim razie trzymam kciuki za nowy cykl :) I gratuluje spadku wagi! U mnie z tym kicha, raz juz 96,4 np, a nastepnego dnia 97,9 chyba przestane sie wazyc i zaufam lekko luzniejszym spodniom ;)

Ja sie nie odzywam bo raz ze mielismy maly kociol pare dni,kupowalismy auto :) A poza tym mam dola, bo to nie tak,ze mam jakiegos fiola na punkcie zajscia, staralismy sie 8 miechow bez efektu wiec uznalam ze cos jest nie tak, a to co teraz robie to wszystko ze wskazan lekarza, a nie moje widzimisie :( Wiec mi przykro czytac niektore rzeczy,no ale nic.

Miłego dnia

wiesz u mnie ta waga tez skacze i tak do konca to ja tej diety to nie trzymam. Ile masz wzrostu bo ja 1,70 i tak te moje BMI w granicy 33,21 mogło by spasc do 29 ale wtedy musiałabym wazyc 87 zobaczymy moze sie pokusze i zawalcze o ta wage
U ciebie ładnie wyglada tempka moze w koncu sie doczekałas owulacji , trzymam kciuki i nie przejmuj sie jakos to bedzie...musi byc!:-)

Ja mam 1,60 wiec sie tocze ;) Ale mam motywacje bo i ewentualna dzidzia i slub wiec musze sie przeprosic znowu z orbitrekiem :p Dzieki za wsparcie i kciuki, jakos nie wierze w ta owu bardziej ze jakas przeziebiona jestem,ale pod pacha temp mam ok,a nawet ponizej 36 czasem,wiec nie wiem. To mega dziwne po tylu miesiacach w koncu zobaczyc skok :) Ciekawe czy to metformina takie cuda dziala po tak krotkim czasie ;) No nic, dzis seteczka, oby nie bylo wiecej niz 110dc i przyszla @.

Tak sie zastanawiam czy mi umknelo, Totka urodzila? Bo jakos nie zarejestrowala i sie teraz zmartwilam

Hej :)

Ja byłam dzisiaj na kontroli, bo wyniki przyszły z wymazu z rany :) lekarz mówił, że powinno być ok, mam jeszcze o 5 dni przedłużony antybiotyk no i będę karmiła moją teraz mm a z cyców laktatorem, bo się męczy tak bidulka, że brak słów :/ Wiadomo- nie ma bezpiecznych antybiotyków w ciąży i przy karmieniu:) jak się jej polepszy to będę szczęśliwa :D Mnie ten lek rozregulował układ pokarmowy, a co dopiero jej :(

Pozdrawiam ;)

heh malo nas i cisza bo opieka nad dzieckiem jest zajmujaca i pozniej padamy razem z maluchami a do tego codzienne obowiazki ;) zreszta nie musze mowic, wiecie to :p

u mnie teraz nawet jak Oliwek w dzien zasnie i chce wlaczyc laptopa to zaraz sie budzi...

Akeake Totka miała termin na 22 styczeń tak jak i ja i też pod koniec ciąży coś się jej porobiło i leżała w szpitalu,więc pewnie już urodziła, ale fakt nie chwaliła się :p

Kurcze Lil i jeszcze jedna nowa kobietka w ciąży przyszły, tylko nic się nie udzielają :( mi ciężko pisać, póki się nie wykuruję do końca :/ a poza tym ile o dzieciach można pisać :D lepiej czytać o waszych staraniach, tym bardziej jeśli zakończą się sukcesem jak dzewelajny, której też nie ma ostatnio :(

reklama
Indziorka co dokladnie sie dzieje z rana? jesli mozna wiedziec... mi sie okropnie goila przez nadmiar skory po porodzie kiedy bym nie patrzyla jest czerwono fioletowa a po prawej stronie sina - tu mi sie paskudzilo najwiecej.

od miesiaca szukam dobrej diety i nie moge znalezc ciagle mi sie kolacze cukrzycowa - w miare normalna. albo 13dniowa. ale co po tych 13 dniach? jojo? chyba bym sie pogryzla z wscieklosci.

Do góry