Czesc Ania, milo powitac nowa osobe bo juz dawno nikt nowy do nas nie zawitał. Watek czeka az my, starajace sie ( ja, kłaczek, akeake, pam i nie pamietam kto jeszcze) zmienimy sie w zafaolkowane. Przykro mi z powodu twojej straty i powiedz mi czy ustalono przyczyne bo to juz zaawansowana ciaza była, współczuje? Ja straciłam kilkutygodniowa wiec nic konkretnego nie ustalili. rozgosc sie i pisz kiedy masz ochote. Ja jestem prawie cały dzien dostepna, klaczek jak nie bawi sie w chowanego to tez czesto zaglada i inne dziewczyny tez
reklama
anka-skakanka
Fanka BB :)
Marciu dziękuję za przyjęcie :-)
Tamten płód miał wodogłowie, rozczep kręgosłupa i wadę serca. Po 3 tygodniach od diagnozy przestało serduszko bić. Później byłam w ciąży, którą poroniłam w 8 tc, więc teraz jak tylko miesiączka mi się spóźniła lekarka dała mi zwolnienie i kibluję w domu od 8 października.
Tamten płód miał wodogłowie, rozczep kręgosłupa i wadę serca. Po 3 tygodniach od diagnozy przestało serduszko bić. Później byłam w ciąży, którą poroniłam w 8 tc, więc teraz jak tylko miesiączka mi się spóźniła lekarka dała mi zwolnienie i kibluję w domu od 8 października.
akeake
anka-skakanka, witam nowa kolezanke, gratuluje ciąży i współczuje strat! Tak jak Marcia mówi, pisz co tam u Ciebie kiedy chcesz
Marcia, ale sie ciesze ze u Ciebie się z tą tempką wyjasnilo, i mysle ze jak wezmiesz lutke od tej 3-4 wyzszej to tym lepiej bo tak wlasnie zalecaja zeby byc pewnym po temperaturze ze owu juz byla i wtedy brac. I dołączam się do prośby, Ewelinka pokaż brzuszek!
U mnie dziwnie, szyjka prawie niedosiegalna wiec jakby przed owu, a mam mnostwo bialego sluzu..nie wiem co sie dzieje,wrr. Ale to pewnie cos przez to ze mam taki dlugi cykl, i gin cos mowil o tym ze caly czas dzialaja na mnie estrogeny i moze dlatego tak to wyglada.
Marcia, ale sie ciesze ze u Ciebie się z tą tempką wyjasnilo, i mysle ze jak wezmiesz lutke od tej 3-4 wyzszej to tym lepiej bo tak wlasnie zalecaja zeby byc pewnym po temperaturze ze owu juz byla i wtedy brac. I dołączam się do prośby, Ewelinka pokaż brzuszek!
U mnie dziwnie, szyjka prawie niedosiegalna wiec jakby przed owu, a mam mnostwo bialego sluzu..nie wiem co sie dzieje,wrr. Ale to pewnie cos przez to ze mam taki dlugi cykl, i gin cos mowil o tym ze caly czas dzialaja na mnie estrogeny i moze dlatego tak to wyglada.
pam_x_pam
Anka witaj. wspolczuje strarty i trzymam kciuki za ta ciaze
Czy ktos wie co tam u Totki i Indziorki? Myslice ze Indziorka jest juz w domu z Juleczka? ;-)
Akeake weszlam na twoj wykres... naprawde dlugi masz ten cykl 86 dni? masakra...
Czy ktos wie co tam u Totki i Indziorki? Myslice ze Indziorka jest juz w domu z Juleczka? ;-)
Akeake weszlam na twoj wykres... naprawde dlugi masz ten cykl 86 dni? masakra...
akeake
Pam, hehe, no niestety, ale takie cykle moga byc jak nie ma owu, bo faza przedowulacyjna moze sobie trwac i trwac i cos jakis czas mam od nowa plodny sluz itd, a skoku niet, i znow od nowa :-( W sumie mialam pod koniec roku takie dlugie lzejsze krwawienie/plamienie ale gin powiedzial ze bez owu wczesniej to to nie byla @, wiec sobie cykl dalej leci... A luteiny mi dawac nie chcial bo powiedzial ze niepotrzebnie skoro bylo jakies krwawienie i sie zluszczylo co bylo za duzo,ale nie jak przy @, i jesli leki pomoga to bedzie owu i potem okres,ale kiedy,to nie wiem Tak ze czekam... mam ten metformax na 1,5 miesiaca i potem isc zobaczyc co i jak, ale chyba wczesniej pojde pogadac o tej operacji jak on to widzi. A jak tam Twoja noga i implant?
Akeake no mam nadzieje ze jutro tez bedzie wyzsza bo u mnie to nigdy nic nie wiadomo z ta temperatura. Jak ja mam dosyc tego mierzenia i tych obserwacji. Sluchaj nie masz mdlosci po tym twoim leku bo mnie to tak czasami zemdli o roznej porze i tak podejrzewam ze to od metforminy. Wspolczuje ci tych dlugich cyklow, ja sie uzalam nad swoimi a ty biedulko masz nie za wesolo , to jest dopiero frustrujace.
Bylam dzisiaj na zebraniu rodzicow moje dziecko wyciagnelo 6 na polrocze z angielskiego, jestem z niej bardzo dumna, reszta ocen tez dobre zeby nie ta przekleta matma to same 5 i 4. Na zebraniu byla jedna z mam ktora niedawno urodzila i znowu z brzuchem to juz 4 dzieciatko i powiem wam ze to taka mama pasujaca do naszego watku bo jest niska i krepa wiec jak widac nie ma reguly
Bylam dzisiaj na zebraniu rodzicow moje dziecko wyciagnelo 6 na polrocze z angielskiego, jestem z niej bardzo dumna, reszta ocen tez dobre zeby nie ta przekleta matma to same 5 i 4. Na zebraniu byla jedna z mam ktora niedawno urodzila i znowu z brzuchem to juz 4 dzieciatko i powiem wam ze to taka mama pasujaca do naszego watku bo jest niska i krepa wiec jak widac nie ma reguly
pam, nie sądzę żeby indziorka była już w domu, jest po cesarce a w Reszowie to trzymają 4 dni, no i miała zaniki tętna, może się mylę ale najwcześniej jutro po obchodzie wyjdzie
a mnie nic nie bierze, nic a nic, chce się już rozpakować, synciu łapie czkawke za czkawką, lekarz mi mówi że brak gotowości porodowej, ja nie chcę cesarki
a mnie nic nie bierze, nic a nic, chce się już rozpakować, synciu łapie czkawke za czkawką, lekarz mi mówi że brak gotowości porodowej, ja nie chcę cesarki
reklama
akeake
Marcia,u Ciebie teraz tylko czekac i robic test za jakies 10 dni pewnie Powiem Ci ze sie naczytalam tyle pozytywow o metforminie ze mam nadzieje ze Ci sie uda w tym cyklu, choc Ty normalnie jajeczkujesz wiec masz niby latwiej Mi sie te cykle w tym roku tak straszne zrobily.. tzn 2 ostatnie to juz wogole, choc jak spisalam dlugosci cykli z 5 ostatnich lat,to straszny misz masz i 80-90 dniowe sie juz zdarzaly,wiec moze mialam te jajniki zle juz wczesniej a tamta ciaza to byl jakis cud Ale jak sie nie planuje to sie zawsze zajdzie,wrr. Co do pytania o mdlosci, tez mam wiec to chyba normalne, i z tego co czytalam to po prostu tak jest,a im wieksza dawka tym gorzej. U mnie jest tak,ze ok 30min po wzieciu tabletki robie sie senna,boli mnie glowa, i mdlosci mam ktore potem w ciagu dnia tez wystepuja. Jaka dawke masz? Ja 2x500, i koniecznie z jedzeniem trzeba brac.
Dzis od rana mnie lapia jakies dosc mocne bole jak na @, i juz nie wiem,czy to na owu,czy na @ czy po leku,eh.
Mam pytanko do Was ogólnie, miała ktoraś z Was jakis zabieg laparoskopowy w narkozie? Głównie chodzi mi o to czy otyłość nie jest jakimś przeciwskazaniem bo różne opinie czytam...
Dzis od rana mnie lapia jakies dosc mocne bole jak na @, i juz nie wiem,czy to na owu,czy na @ czy po leku,eh.
Mam pytanko do Was ogólnie, miała ktoraś z Was jakis zabieg laparoskopowy w narkozie? Głównie chodzi mi o to czy otyłość nie jest jakimś przeciwskazaniem bo różne opinie czytam...
Podziel się: