reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Mysle ze jutro mi zaznaczy owulacje na 21dc i znowu sie zastanawiam czy jutro jednak nie wziac tej luteiny. na innym watku dziewczyna pisala ze jej gin kazał brac jej lutke od 3 dnia wysokich temperatur. bo generalnie po objawach jestem pewna ze owu była. Jak myslicie ryzykowac z ta luteina czy dac se spokoj?

Totka trzymaj się mocno, damy rade :-D

dziewczyny dajcie mi linka do allegro z tymi fajnymi koszulami nocnymi do karmienia.
od lutego zamierzam powoli się kompletować a nie zapisałam kiedyś stronki. dzięki z góry

Moje dziecko odkrylo zabawe w chowanego. :-D Chowa sie co prawda w jednym miejscu caly czas, ale az piszczy z radosci jak ide go szukac i wolam. I co go przyniose do salonu, to on biegnie sie schowac... Cudak!

reklama
Witam Was :)

chętnie dołączę do Was. Od zawsze mam nadwagę, straszono mnie niepłodnością, jednak w 9 cyklu starań udało się zajść. Niestety poroniłam tamtą ciążę w 21 tc. Niedawno po kilkumiesięcznym leczeniu (dostinex, glucophage, clostilgebyt i duphaston) udało się i obecnie jestem w 15 tc :-):-).

Przejrzałam kilka stron i widzę, że są tu także starające się - życzę powodzenia!

Do góry