reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Czesc czolem!

stanelam dzisiaj na wage a tam 96,9 jak milo mam nadzieje ze uda mi sie zwalic troche tego mego dupska:-D. No ten cykl to juz wogle jakies poplatanie z pomieszaniem, oczywiscie dzisiaj wzrost temperatury z 35,96 na 36,32 to chyba duzo nie....tzn duzo jak na mnie wiec moze jednakowu byla? Sie okaze ale czy tak czy siak znowu cykl bedzie dluzszy min. 35 dni
milego dnia

reklama
Na to wyglada ze to byl fałszywy alarm. w tym cyklu pokreciło sie wszystko moze troche przez to ze dostałam leki na sluz i on troche mi tu namieszał a poza tym poprzedni cykl był "normalny" tzn 31 dni w 16 dc owu tak jak było zawsze wiec sie nastawiłam ze w tym tez tak bedzie a tu dupa. zobaczymy czy cos z tego wyszło czy nie i jak to mawiał kłaczek forma zalana:-D

witajcie po przerwie
iIndziorka - gratuluje z calego serducha, dzielna babka z Ciebie
Pam - wspolczuje z ta noga - to, co piszesz - nie brzmi za fajnie
dzewelajna - jak tam mama

a pozostalym dziewczynkom zycze powodzenia w zalewaniu form :)

jak wiecie od piatku jestem w szpitalu... przyjeta z powodu tachykardii plodu i wysokiego mojego crp
juz mi tutaj psychiczka *******nela normalnie
co lekarz, to inny pomysl. np. w poniedzialek dostalam opierdziel, ze nie jestem na czczo, bo przeciez cesarka ma byc (nic nie wiedzialam oczywiscie...). wczoraj zrobiono mi test oksytocynowy, ktory traktujemy jako nieudany, bo nie spowodowal skurczy.dodam jeszcze,ze zanim podpieto mi te oksy, to peklo mi 5 zyl, az w koncu pielegniarki anestezjologiczne zostaly wezwane i zrobily wklucie,ale takie, ze juz potrzebne jest nowe, bo mnie piecze, jak cholera! a dzis zainstalowano mi zel do/na szyjke macicy. bylo to ok. 11.30 i na razie bez skurczy. w kazdym razie 4h mam lezec
marze juz, zeby byc w domu ze zdrowym maluchem..
trzymajcie prosze kciuki!

Totka, trzymaj sie tam, wszystko bedzie dobrze i niedlugo bedziesz miala dzidzie przy sobie! :)

Marcia, fajnie ze Ci tempka ruszyla, jak sie utrzyma to kto wie czy z tej Twojej zalanej foremki jakies ciacho nie wyrosnie :D Trzymam kciuki

U mnie dol...Jak te wszystkie zle wiesci z zeszlego tygodnia jakos spokojnie przyjelam tak teraz jest mi coraz bardziej smutno :( Mam ochote sie starac i olac to wszystko a jak bedzie bolalo potem to jakos przezyje ,eh. Pocieszam sie tym ze i tak owu w lesie wiec nic by z tego nie bylo, mam nadzieje ze ta metformina mi jakos pomoże, lekarka dzis powiedziala ze dobrze ze gin mi przepisal bo dzis znowu cukier 101 i ze po tym leku sie ponoc duzo chudnie, wiec jakis plus... Tylko oby na moje jajniki tez pomoglo :( No nic wyzalilam sie...

Milego popoludnia

Totka jestem z Toba! wytrzymaj. pomysl jeszcze chwilka i bedziesz z maluszkiem w domku :) (sama spedzilam 2 tygodnie przed porodem w szpitalu wiec wiem co przechodzisz...)

reklama
Totka trzymaj sie i mysl tylko o tym ze juz jestes prawie na mecie tego maratonu i juz niedługo dostaniesz swoja nagrode - sliczna zdrowa dzidzie:-D
akeake jak nie bedzie diety to te tabletki nic same nie zdziałaja, wiem bo moj ojciec jest cukrzykiem i bierze juz kilka lat i to w dawce 3000 mg na dobe i jak nie trzyma diety to nie ma zmiłuj .
u mnie swiata nie widac tak pada snieg, nawaliło ze nie wiem kto to odsniezy..

Do góry