akeake
Fanka BB :)
Aha, kurcze,no to nie wiem,przepraszam,nie wiedzialam ze te testery takie sa beznadziejne. A mialas monitoring i jestes pewna ze miewasz owulacje? A moze teraz po tej metforminie Ci sie cos pozmienialo i dlatego tak dziwnie. Ale skoro mowisz ze z tempka masz tak zawsze i jesli mialas potwierdzone po takiej tempce owulacje u gina i ona sie utrzymuje te 12-16 dni to spoko. Ale fakt, tez bym nie wiedziala co robic, czy wziac ta luteine jak jeszcze temp bedzie rosla czy sobie darowac w tym cyklu i dopiero po pozytywnym tescie brac..
Swoja droga jesli mozliwe sa takie powolne wzrosty temp i to jest ok,to mi teraz tez cos rosnie i tez nie wiem, czy to przez leki, czy jakas owu sie wyczarowala rzutem na tasme i zaciaze zanim sie zapisze na operacje,heh
A Ty moze po prostu stosuj sie do tego co gin mowi jesli jej ufasz i tyle, trzymaj sie
Swoja droga jesli mozliwe sa takie powolne wzrosty temp i to jest ok,to mi teraz tez cos rosnie i tez nie wiem, czy to przez leki, czy jakas owu sie wyczarowala rzutem na tasme i zaciaze zanim sie zapisze na operacje,heh
A Ty moze po prostu stosuj sie do tego co gin mowi jesli jej ufasz i tyle, trzymaj sie